Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

A închiriat o trotinetă și apoi a vînduto

23 iun. 06:00   Capitala
888

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Rîșcani, în urma acțiunilor desfășurate au reținut un individ suspectat de comiterea unei escrocherii. Acesta s-a prezentat cu o identitatea falsă și a dus în eroare o companie prestatoare de servicii de închirieri de trotinete electrice.

Prejudiciul cauzat este de 5200 lei. Suspectul s-a dovedit a fi în vîrstă de 27 de ani și este originar din r-nul Soroca.

Precizăm că acesta urmărind scopul dobîndirii ilicite a bunurilor prin inducerea în eroare și sub pretextul de a închiria o trotinetă electrică pentru un termen de 24 de ore, au încheiat un contract, oferind date false, după care bunul obținut l-a vîndut unei persoane necunoscute cu prețul de 1500 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina.

Bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind cercetat penal pentru furt. Acesta este cercetat penal în stare de libertate iar conform legislației penale în vigoare riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau închisoare de pînă la 3 ani.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав