COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6908
Coronavirus stiri: 7679

A început festivalul "Zilele Chișinăului la Buzău"

17 sep. 09:30   Capitala
2123 0

În cadrul Festivalului "Zilele Chișinăului la Buzău", primarul general, Ion Ceban, împreună cu Președintele județului, au lansat aseară un concert în aer liber.

La concert au participat artiști valoroși de la Chișinău: Orchestra de muzică populară ,,Fraţii Advahov", Ansamblul de muzică uşoară ,,Alex Calancea Band", Surorile Osoianu, Mihai Ciobanu, Zinaida Julea, dar și alte personalități talentate.

Tot acolo este organizată o expoziție frumoasă a meșterilor noștri populari din diferite zone ale Moldovei.

”Mă bucur că am reușit să aducem o parte din cultura de la Chișinău și sunt mândru că avem oameni frumoși și talentați”, a menționat Ion Ceban.

Astăzi continuă programul în cadrul Festivalului ,,Zilele Chișinăului la Buzău", cu tîrguri și lansare de carte. La finalul zilei vor evolua pe scenă Ansamblul etnofolcloric ,,Plăieșii" și Ansamblul de muzică ușoară ,,Vali Boghean Band".


În plus, participanții și vizitatorii la eveniment au confirmarea certificatului de vaccinare sau rezultatul negativ al unui test PCR.

Iar pentru cei care nu întrunesc nici una din condiții, a fost pus la dispoziție un punct de testare rapidă gratuită înainte de acces.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽