COVID-19 în MOLDOVA

A fost trasă pe sfoară chiar de colega de muncă (VIDEO)

A fost trasă pe sfoară chiar de colega de muncă (VIDEO)

O tînără de 23 de ani ar fi furat un card bancar care aparține unei colege de serviciu din cadrul unei grădinițe din Chișinău și ar fi sustras o sumă de bani.

Suspecta a fost reținută de oamenii legii, iar dacă va fi găsită vinovată riscă o amendă de pînă la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de pînă la 4 ani, transmite unimedia.info.

Totul s-ar fi întîmplat pe data de 23 iulie. Tănără, angajata unei grădinițe din Chișinău, a alertat poliția comunicînd că de pe cardul bancar i-au fost sustrase mijloace bănești. Aceasta a comunicat oamenilor legii că geanta, în care se aflau bunurile materiale se afla fără supraveghere în grupa unde activează, iar codul se afla împreună cu cardul.


Îmediat pe cazul dat polițiștii au inițiat mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cît și a persoanei care a comis furtul. Astfel în cadrul investigațiilor au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins persoana care a efectuat tranzacția de extragere a banilor de pe cardul bancar a părții vătămate.

În acest context a fost stabilită identitatea persoanei suspecte aceasta s-a dovedit a fi o tînără de 23 de ani și este colegă de serviciu cu partea vătămată. În cadrul acțiunilor procesual penale aceasta și-a recunoscut vinovăția.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load