X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1675

A fost anunțată data deschiderii Arenei Chișinău

1 dec. 2022,, 21:10   Capitala
2980 0

În ajun de Crăciun pe stil nou va fi inaugurată Arena Chișinău. Potrivit deputatului PAS Radu Marian, la inaugure vine grupa ucrainenană Okean Elzy, care a avut planificat un concert în Moldova încă pe timp de pandemie, transmite realitatea.

„Chișinău Arena se inaugurează cu un concert istoric al Okean Elzy în susținerea Ucrainei! Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun”, a scris pe Facebook Radu Marian.

„Dragi fani ai trupei Океан Ельзи din Moldova și din țările vecine, vă informăm că concertul nostru în Chișinău în cadrul turneului «Help for Ukraine» va avea loc sîmbătă, 24 decembrie 2022. Acesta nu va fi o prestație simplă, ci și mult așteptata deschidere la Chișinău a unei arene noi. Dorim să mulțumim sincer fanilor care au așteptat concertul trupei Океан Ельзи la Chișinău de mai bine de un an și nu au returnat biletele pentru spectacolul reprogramat din septembrie 2021 din cauza restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19”, a fost anunțat pe pagina oficială a trupei din Ucraina.

Totodată, organizatorii au anunțat că în viitorul apropiat înainte de începerea oficială a vînzărilor bilete vechi vor fi înlocuite cu cele noi. Și cum au promis mai devreme fiecare doritor va primi și un alt bilet cadou de aceeași preț. Toți ceilalți vor putea cumpăra biletele începînd cu 1 decembrie 2022, cînd official vor fi deschise vînzarile.

3
2
1
1
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий