AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 911
Criza energetică stiri: 738
Preşedintele stiri: 3208

Vitamina C și pielea: TOP 3 efecte miraculoase ©

12 ian. 14:29   Business
2390 0

Vitamina C este un adevărat supererou în industria cosmetică, proclamată drept unul dintre cele mai efective ingrediente în produsele anti-age (și nu doar) și soluția perfectă pentru un ten uniform, radiant și sănătos.

Aplicată pe piele, aceasta participă într-un șir de procese care îi susțin echilibrul și sănătatea. Iată de ce cosmetologii si dermatologii de la „Viorica-Cosmetic” au ales vitamina C ca ingredient principal în componența Cremei Revitalizante contur ochi din gama „Viorica Vie”.

Corina Pocnea, dermatologul principal al companiei „Viorica-Cosmetic”, enumeră cele mai importante și vizibile efecte pe care le are Vitamina C atunci când este aplicată topic:

  1. Asigură protecția antioxidantă față de radicalii liberi

Vitamina C joacă un rol crucial în menținerea sănătății pielii, oferind protecție antioxidantă față de daunele aduse de razele UV, dar și de poluanții din aer. ”Și este binecunoscut că radicalii liberi sunt considerați una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii pielii”, spune dermatologul Corina Pocnea.

Vitamina C neutralizează radicalii liberi și participă în procesele naturale regenerative din organism. Iar pielea din jurul ochilor, fiind cea mai subțire și vulnerabilă, suferă în primul rând din cauza stresului oxidativ. Aplicată topic, vitamina C din Crema Revitalizantă „Viorica Vie” va repara pielea din interior și va diminua vizibil ridurile. Iar efectul va fi dublat și de prezența în formula acestui produs a Viephenol-ului, care este un polifenol din struguri cu acțiune antioxidantă demonstrată.

  1. Stimulează producerea de colagen și elastină

Colagenul este o proteină prezentă în mod natural în organism și împreună cu elastina constituie ”carcasa” pielii. Din păcate, în timp, producerea de colagen scade, iar pielea se lasă. Însă aplicarea externă a vitaminei C susține creșterea nivelului de colagen, dar și îl protejează pe cel existent de daunele aduse de radicalii liberi (vezi mai sus).

Subliniem aici că sinteza colagenului și elastinei este un proces care în principiu nu este posibil fără participarea vitaminei C.

În Crema Revitalizantă contur ochi vitamina C asigură fermitatea pielii delicate din jurul ochilor, reduce ridurile și edemele.

  1. Reduce cercurile întunecate de sub ochi

Pielea subțire din jurul ochilor face ca vasele sangvine și capilarele să apară ca zone întunecate, din care cauză privirea pare obosită, iar aspectul tenului nesănătos. Dermatologul principal al companiei face referire la studiul din 2009[1], care a demonstrat că aplicată pe pielea de sub ochi, vitamina C în timp a dus la îngroșarea dermisului. Respectiv, cearcănele s-au diminuat vizibil, iar participanții la studiu au confirmat, în consecință, o privire mai luminoasă și odihnită

Utilizată zilnic Crema Revitalizantă contur ochi „Viorica Vie” lucrează pe trei direcții cruciale pentru pielea din jurul ochilor:

  • Reducerea ridurilor;
  • Îmbunătățirea fermității și elasticității;
  • Diminuarea cearcănelor și edemelor.

Pentru a afla mai multe despre superstarul colecției Viorica Vie – Crema Revitalizantă contur ochi, accesează magazinul nostru online www.viorica.md!

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав