COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 551 348   INFECTAȚI 258 624(+43)   TRATAȚI 251 389     DECESE 6244(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7238

Victoriabank susține IMM-urile, 0% comision de acordare pentru creditele refinanțate de la alte bănci ©

9 iun. 15:30   Business
1589 0

Victoriabank este și mai aproape de nevoile oamenilor întreprinzători. Acum, întreprinderile mici și mijlocii din Moldova, care își refinanțează creditele de la alte bănci sau OCN-uri (Organizații Creditare Nebancare), beneficiază de 0% comision de acordare pentru sumele refinanțate.

IMM-urile reprezintă motorul creșterii economice. Ele joacă un rol semnificativ în economia națională prin furnizarea de bunuri și servicii, crearea locurilor de muncă, dezvoltarea economiilor și a comunităților regionale, sprijinirea concurenței pe piață și oferirea de inovații. Noi, la Victoriabank, înțelegem importanța micilor afaceri și, tocmai din acest motiv, ne dorim să le oferim sprijin prin oferta - 0% comision de acordare a creditelor refinanțate” - a declarat Pintea Anghel, Director IMM, Victoriabank.

Oferta de refinanțare a creditelor este destinată tuturor companiilor care se încadrează în categoria IMM (Întreprinderi Mari și Mijlocii), pentru orice tip de credit folosit pentru refinanțare: credite de capital de lucru, credite de investiții, linii de credit, etc.

Prin această ofertă, dorim să confirmăm declarația pe care am făcut-o atât clienților existenți, cât și clienților potențiali - Victoriabank este un partener de lungă durată, un partener pe care poți conta și care-ți înțelege businessul” - a accentuat Pintea Anghel.

Prin oferta de refinanțare de la Victoriabank, antreprenorii locali beneficiază de instrumente financiare smart, ce vin cu un pachet de beneficii:

  • Răspuns rapid la solicitare;
  • Costuri transparente;
  • Pachet redus de documente;
  • Refinanțare adaptată nevoilor clientului;
  • Optimizarea fluxului de numerar.

Cererea pentru refinanțarea creditelor IMM poate fi completată la sucursala băncii.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽