Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Vezi cum a fost la gala de decernare a premiilor NOTORIUM TRADEMARK AWARDS, ediția a VII-a ©

29 noi. 2022,, 11:47   Business
3384 0

De 7 ani Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART oferă posibilitatea ca mărcile naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova să fie recunoscute de public în baza unui sistem inovativ, unic și transparent de voting.

Cei 50.000 vizitatori unici ai site-ului www.notorium.md au avut posibilitatea de a vota mărcile preferate, on-line cu înregistrare în baza numerelor de telefoane mobile și prin SMS voting. De pe un număr de telefon a fost posibil de votat doar o singură dată brandurile preferate înscrise în Concurs.

Sloganul Concursului a fost: „Fiecare merită să fie recunoscut”.

Câștigătorii Concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM Trademark Awards 2022 au fost premiați în cadrul Galei de Decernare pe data de 25 noiembrie, la Madison Park.

La Concursul Notorium Trademark Awards 2022 s-au confruntat peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 170 de subcategorii de produse și servicii. Participanții au luptat pentru Trofeele NOTORIUM și pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul "VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ", pentru creşterea vînzărilor, încrederii şi loialităţii clienţilor.

În baza studiului realizat de Xplane Market Research Agency se estimează că:

  • 70% din consumatorii moldoveni probabil ar cumpăra produsul/ serviciul marcat cu logotipul Votat Marcă Recunoscută, și
  • 59% din consumatori vor avea încredere în aceste produse/ servicii.


Participarea unui număr de peste 850 de nominanți la Gala de Decernare Notorium, pe parcursul celor 7 ani, confirmă ambiția, curajul și perseverența companiilor de a se afirma și de a-și promova mărcile comerciale.

La Gala Premiilor Notorium Trademark Awards 2022 au fost premiate 91 de mărci comerciale. Printre nominanții Galei, se enumeră: Vinăria Ialoveni, Bombonici, Farmacia Familiei, Moldtelecom, La Roche-Posay, Chicco, Stihl, Arax, Icam, Latti, Diplom, Balkan Pharmaceuticals, Dulcinella, Betek, Ukravit, Kindermed, Invitro ş.a.

La Gală au participant nominanți din diferite orașe ale Republicii Moldova: Bălți, Ungheni, Orhei, Ialoveni, Basarabeasca, Criuleni, Cahul și desigur municipiul Chișinău, care reprezintă mărci atît naționale cît și internaționale ce provin din diverse țări așa ca Germania, Italia, Turcia, România, Ucraina.

Gala de Decernare a avut degustație de vinuri de la Radacini, blitzuri, transmisiune live, networking cu antreprenori de top din Moldova, show cu lupte reale a cavalerilor medievali, recital muzical al formației AKORD, prezentare fashion a colecției toamnă/iarnă 2022 - 2023 de la Maison Criss, dansuri incendiare de la campionii mondiali Flagrant Dance, recepție VIP cu bucate selecte, cadouri și tombolă cu premii de la parteneri.

Astazi Notorium Trademark Awards este o oportunitate deosebită aît pentru tinerii antreprenorii care doresc să promoveze mărcile noi lansate pe piață cît și pentru companiile medii sau mari, care doresc vizibilitate adițională și mentinerea statutului brandurilor sale.

Prin toate acțiunile sale, organizatorul Concursului Notorium – Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART , depune eforturi mari de a susține agenții economici oferind atît soluții practice de creare, înregistrare și protecție a mărcilor comerciale în Moldova și în străinătate, cît și promovarea acestora prin Concursul și Gala respectivăa, pentru dezvoltarea și valorificarea afacerilor acestora.

Video de la Gală puteți vedea AICI

Mai multe poze de la Gala Notorium le găsiți AICI

Statistica Concursului Mărcilor Recunoscute Notorium Trademark Awards la cele 7 ediții 2016 – 2022:

  • 5.000 de mărci comerciale;
  • 710.000 vizitatori unici ai site-ului www.notorium.md;
  • 370.000 de telespectatori online ai Galei de Premiere Notorium, transmise pe www.privesc.eu;
  • 15 resurse mass media au mediatizat Evenimentele NOTORIUM;
  • Locaţiil Gală de Decernare - Radisson Blu, Casa Sărbătorii, Palatul Grand Elysee, Richland Restaurant, Madison Park;
  • Invitaţi speciali reprezentantul Delegației Uniunii Europene, Directorul General AGEPI, formaţia Brio Sonores, Pasha Parfenii, Vladimir Fotescu & Band, AKORD.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?