Preşedintele stiri: 3022

Un tânăr din Sângera a câștigat din sport pe 7777.md aproape un sfert de milion de lei ©

26 oct. 10:48   Business
1494 0

''Cine joacă, câștigă”, a exclamat entuziasmat un fan din Sângera al portalului 7777.md, care s-a învrednicit duminică de suma fabuloasă de aproape 240 000 de lei. Aceste se numește Dan C. și știe deja ce va face cu banii câștigați: vrea să-și ajute părinții să finiseze construcția casei și să-și cumpere o mașină. Duminica a fost norocoasă și pentru Dorin P., de 19 ani, care a câștigat peste 200 000 de lei. Tânărul din raionul Fălești vrea să investească banii în agricultură.

Dan C. din Sângera a câștigat exact 239 468,66 de lei. Acesta a reușit să intuiască 14 rezultate dintr-un bilet pe meciuri de fotbal din campionatele englez, Italian, ceh, german și portughez, pariind 1 500 de lei. Câștigul de aproape un sfert de milion se datorează cotelor adunate pentru fiecare partidă, care în final au ajuns la 99,78, la care s-au adăugat 90 000 de lei datorită bonusului ComboBoost. Tânărul vrea mașină din salon și să îndeplinească visul părinților - să termine construcția casei.

''Totul am pariat la intuiție, dar am făcut și multă analiză, desigur. La urmă credeam că nu trece biletul, știți de ce? Era vorba de meciul Vizela vs Benfica, unde s-a marcat în ultimul minut al partidei. Eu cunosc bine toate campionatele. De data asta cumpăr mașină, precis. Săptămâna trecută am câștigat 99 de mii și am investit în construcții în jurul casei. Eu sunt din Sângera și am spus să-mi ajut părinții. Muncesc la un magazin de materiale de constucții. Cineva din colegi spunea că ar trebui să îmi dau demisia și să mă relaxez acasă, datorită câștigurilor, dar nu e așa, banii se termină, așa că voi continua să muncesc”, spune bărbatul câștigător.

Dorin P. din raionul Fălești, are numai 19 ani, dar intuiție fotbalistică – suficientă pentru o țară întreagă. Tânărul a pariat 50 000 de lei, pe un bilet cu 3 meciuri, la un coeficient de 4,097 plus bonusului ComboBoost, în cont acum are 211 140,40 lei. El a decis că investește banii în construcția serelor pentru a crește răsad de legume.

''Am riscat o sumă mare de bani, 50 000. Cine nu riscă, nu bea șampanie - este o vorbă deșteaptă în popor. Eu muncesc în domeniul construcțiilor. Voi investi banii în sere, o să cumpăr pelicula, semințe și tot de ce mai am nevoie. Asta tot costă bani. Toată familia este fericită. Am 19 ani și până acum banii i-am agonisit doar prin muncă, acest câștig e fenomenal”, se arată entuziasmat Dorin.

În schimb, Anatol C. din Chișinău, este printre cei care a ținut să ne laude siteul 7777.md. ''De când ați apărut pe piață, vă sunt fidel, banii câștigați aici îmi prind bine și îi primesc rapid de fiecare dată”, povestește bărbatul care s-a ales în week-end cu un câștig de 80 000 de lei. Anatol insistă că face pariuri nu pentru a obține banii, dar din curiozitate.

Pentru a spori șansele jucătorilor de câștig, portalul 7777.md constant îi bucură cu bonusuri și promoții generoase. Profitați de acestea acum.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X