Puterea stiri: 7332
Criza energetică stiri: 1081

ULTRA avantajos. Sau unde găsești cele mai bune prețuri pentru electronice și electrocasnice din Moldova? ©

22 noi. 2021,, 18:14   Business
2787 0

Un televizor nou, mașina de spălat pe potriva așteptărilor, aragazul în nuanța recomandată de designer, noi gadgeturi pentru tine și familia ta. Deși nu presupune atât de multe emoții financiare precum achiziționarea unui apartament sau unei mașini, cumpărarea electronicelor și electrocasnicelor este totuși o investiție considerabilă pe care nu ți-o permiți la intervale scurte de timp ori unele bunuri ar putea să-ți fie utile zeci de ani.

Respectiv, expresia „de șapte ori măsoară și o dată taie” este aplicabilă când mergi la cumpărături în căutarea sus menționatelor și se referă nu doar la preț - prioritară e calitatea, funcționalitatea, corespunderea stilistică, marca și credem că deja completezi lista conform propriilor necesități.

Vrei și tu produse electronice și electrocasnice care să corespundă tuturor criteriilor și, totodată, să nu-ți ia săptămâni întregi căutarea? Testează experiența de cumpărături la ULTRA La nici o lună de la lansare, mulți dintre cumpărători îi oferă deja exclusivitate și asta pentru că:

  • ULTRA înseamnă capacitate enormă - peste 3500 m2, cu peste 200 de locuri de parcare și mai mult de 50 de branduri cu asortiment maxim.
  • Showroom-ul are o amplasare avantajoasă în centrul capitalei, iar alternativa unei vizite este accesarea ultra.md pentru shopping online.
  • Varietatea propusă de ULTRA este doar de la cele mai renumite branduri de electronice și electrocasnice.
  • Este foarte comod să găsești tot de ce ai nevoie, precum și să faci combinații când e cazul, pentru fiecare brand fiind amenajată o zonă aparte conform conceptului shop-in-shop.
  • Cel mai bun preț este principiul de bază al showroom-ului. Mai mult, ULTRA a dezvoltat și un regulament în acest sens, rambursând 150% din diferența de preț a produsului în cazul în care l-ai găsit undeva mai ieftin.
  • De cum ai achiziționat bunul faci pickup instant. Depozitul cu adevărat „ultra” de peste 10 000 m2 este situat la aceeași locație
  • Ai întotdeauna un plan B! Poți procura oricare produs dorit în credit, fără dobândă pentru 12 luni.

Deși este un nume nou pe piață,ULTRAnu este și o prezență nouă, compania are un istoric de peste 27 de ani de distribuție, fiind ,de fapt, și dezvoltatorul cu cel mai mare lanț de distribuție care activează în Republica Moldova. Acum aveți ocazia să cumpărați din primă sursă, acest fapt explicând toate avantajele menționate.

Să aveți cumpărături calitative și îmbucurătoare la ULTRA

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав