X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Ultimele zile de însciere a mărcilor comerciale în concursul NOTORIUM TRADEMARK AWARDS ©

20 sep. 2022,, 15:02   Business
4250 0

La Concursul NOTORIUM Trademark Awards participă peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 170 de subcategorii de produse și servicii.

Perioada de înscriere a mărcilor noi în Concursul Mărcilor RecunoscuteNOTORIUM 2022 se finisează pe 23 septembrie.


Agenţii economici pot să înscrie mărcile noi în Concurs, completând formularul pe https://notorium.md/send.

Concursul dureză pînă pe 30 septembrie curent și este disponibil cu voting online și SMS voting pe pagina oficială www.notorium.md, cu înregistrare în baza numerelor de telefoane mobile din Moldova. Pentru că se ține de cont de principiul de calitate și transparență, pentru prima dată în Moldova, de pe un număr de telefon va fi posibil de votat doar o singură dată brandurile preferate înscrise în Concurs.

Recomandăm să participați activ în concurs, să votați și să publicați pe rețelele sociale informația Dvs. de votare, pentru obținerea unui rezultat mai bun (pe https://notorium.md/promovare găsiți exemple de promovare utilizate anterior de participanții concursului).

Câștigătorii Concursului NOTORIUM Trademark Awards 2022 vor fi premiați în cadrul Galei de premiere la finele lunii noiembrie.

Ei concurează pentru distincțiile trofeele NOTORIUM şi pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”.

Conform studiului de marketing „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ, realizat de Xplane Market Research Agency, pe un eşantion de 500 de interviuri, realizate în municipiile Chişinău, Bălţi şi Cahul:

  • 70% din consumatorii din Moldova probabil ar cumpăra un produs sau serviciu marcat cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ;
  • 59% din consumatorii din Moldova vor avea încredere în aceste produse sau servicii marcate cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ.

În baza acestor date se estimează o creştere cu 20% a vânzărilor pentru aceste produse sau servicii şi creșterea loialităţii şi încrederii consumatorilor moldoveni în ele. Raportul în întregime care cuprinde rezultatele studiului poate fi accesat la adresa https://bit.ly/3iheNDz .

Procesul de creare a trofeelor poate fi vizualizat pe https://www.youtube.com/watch?v=p31nbTWAKvo&t=6s .

Beneficiile participanților la Concursul Mărcilor Recunoscute Notorium 2022 le găsiți pe https://notorium.md/despre .

Oferta pentru parteneriate este disponibilă la https://notorium.md/invitatie2022-ro.pdf .

Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART şi partenerii săi, îndeamnă agenţii economici să transforme criza în oportunitate, participând la Concursurile Mărcilor Recunoscute Notorium pentru a creşte vânzările, încrederea şi loialitatea consumatorilor.

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: info@notorium.md, de asemena la organizatorii evenimentului: +373.61.01.55.99, +373.60.00.70.50.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?