TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Top 10 cadouri pentru ea ©

Bucurați-vă persoana iubită cu un cadou util și necesar. Echipa Maximum a alcătuit o listă de cadouri care vor spune despre sentimentele dvs. mai bine decît orice cuvinte!

Aparatul pentru aranjarea părului Dyson HS01 Airwrap este visul fiecărei fete! Căci cu ajutorul lui vă veți putea aranja părul la fel ca în salon, fără a ieși din casă. În set sînt incluse 6 duze speciale. Duzele cilindrice creează și fixează buclele; periile cu păr rigid și moale fac părul ascultător și neted; peria rotundă oferă volum și formă coafurii, iar duza pentru uscarea părului pregătește părul pentru coafare. Kit-ul mai include și o husă specială pentru depozitare cu încuietoare magnetică. În cadrul promoției, veți putea procura multistyler-ul Dyson AirWrap la 8999 lei sau în rate cu 4500 lei pe lună.

Uscătorul de păr Philips HP8233/00. Șase regimuri de încălzire și viteză pentru diferite tipuri de păr, sistem de ionizare, difuzor pentru părul ondulat, precum și o duză îngustă de 11 mm pentru o aranjare perfecta - acest uscător de păr profesional va completa perfect beauty-arsenalul oricărei femei! Prețul acestui uscător de păr - 899 lei.

Smartphone-ul este un cadou potrivit la orice sărbătoare. Admiratoarele Apple vor fi încîntate de modelul iPhone 11 64Gb cu display Retina, o cameră cu unghi larg de 12 Mp și un procesor ultra-performant A13 Bionic. Iar admiratoarele Android vor aprecia smartphone-ul Xiaomi Redmi 9 3/32Gbb cu diagonala ecranului de 6.1 inch, 4 camere cu rezoluția de 13 MP și un procesor 8-core. Primul model de smartphone vă va costa 2500 lei lunar în rate pentru șase luni, iar al doilea — 133 lei pe lună în rate pentru un an.

Cel mai bun accesoriu pentru orice smartphone vor fi căștile fără fir JBL Tune 220 TWS. Confortabile, ușoare și ergonomice - acest model este conceput pentru cei care folosesc căștile întreaga zi. Acestea sînt prezentate în 4 culori; funcționează pînă la 3 ore în regim non-stop și sînt controlate cu butoane încorporate speciale. Prețul lor promoțional este de 1949 lei. Dar le puteți, de asemenea, cumpăra și în rate pe o perioadă de 9 luni. Plata lunară va constitui doar 244 de lei!

Purificatorul de aer Philips AC1215/10 este cel mai util cadou de pe lista noastră. Funcționează fără zgomot și, în același timp, înlătură pînă la 99% din viruși și aerosoli din aer. Acest lucru este deosebit de valoros în perioada bolilor respiratorii acute. Acest dispozitiv se va încadra perfect în dormitorul copiilor sau al părinților.

Dacă demult ați dorit să cumpărați o mașină nouă de spălat, plită sau frigider, atunci pînă pe 8 martie puteți profita de o reducere suplimentară la o serie de modele de electrocasnice mari. De exemplu, mașina de spălat LG FH0B8LDde 5 kg cu motor invertor inteligent va costa cu 1000 lei mai puțin — 4999 lei. Iar frigiderul LG GA-B379SQUL cu compresor invertor, sistem de răcire Multi Air Flow și Total No Frost va fi cu 1500 lei mai ieftin — prețul său promoțional va fi de doar 6999 lei.

Puteți vedea lista completă a produselor pe site-ul nostru.

Vă dorim cumpărături plăcute și sărbători fericite alături de cei dragi!

Cumparați online: maximum.md/(022) 54-54-54

Urmăriți-ne pe rețelele sociale: Facebook / Youtube / Instagram / OK / TikTok

Nu ratați: Cadouri / Noutăți / Cele mai bune prețuri / Cele mai vîndute produse / Produse exclusive / Recomandări / Oferte

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

MAI multe

Sondaj Toate

load