COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Telefoane care întrec timpul. Samsung prezintă noua gamă de smartphone-uri din seria Galaxy S20 ©

Telefoane care întrec timpul. Samsung prezintă noua gamă de smartphone-uri din seria Galaxy S20

Samsung anunță lansarea noilor telefoane din seria Galaxy S20. Compania sud-coreeană a creat o gamă de dispozitive inteligente cu memorie de stocare de până la 1,5 TB și cu o cameră inovațională cu rezoluție de până la 108 MP, cu zoom optic hibrid avansat de până la 100 de ori.

Modelele Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra pot fi precomandate până pe 11 martie în magazinele partenere Samsung din Moldova.

Samsung continuă să-și uimească fanii cu proaspetele telefoane revoluționare. De această dată, compania sud-coreeană lansează trei modele Galaxy – S20, S20+ și S20 Ultra – care depășesc orice imaginație și, în același timp, oferă posibilități nemărginite pentru crearea conținuturilor foto și video, valorificarea întregului sistem hardware și, nu în ultimul rând, experiență unică de folosire a unui gadget nou-nouț și gata să fie exploatat la maximum de utilizator.

Obișnuiește-te să vezi mai mult

Modelele Galaxy S20 și Galaxy S20+ au la bord o cameră frontală de 10 MP și patru camere pe spate: una de 12 MP, care creează fotografii cu unghi ultra-larg, a doua cameră de 12 MP – cameră cu unghi larg, a treia cameră de 64 MP – cameră cu teleobiectiv și a patra cameră cu funcția DepthVision.

Galaxy S20 Ultra are integrat un complex de camere mult mai performante. Camera seflie are 40 MP, camera cu unghi ultra larg este de 12 MP, camera cu unghiul larg este de 108 MP, iar camera cu teleobiectiv este de 48 MP. Tradițional, vine în set și camera DepthVision.

Camerele de pe Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra au făcut un salt imens în rezoluția și zoomul fotografiei de pe mobil.

Samsung Galaxy S20 și Galaxy S20+ îți dau posibilitatea să mărești fotografia de 30 de ori, iar Galaxy S20 Ultra – de 100 de ori. Camera Galaxy S20 Ultra îți oferă milioane de pixeli în plus în fiecare fotografie, ceea ce înseamnă că, pentru prima oară, poți apropia imaginile pentru a vedea detalii pe care nu le-ai fi putut observa până acum.

Cea mai avansată funcție implementată în camerele Galaxy din seria S20 este „Zoom optic hibrid” de la 3× până la 10×. Datorită acestei inovații, poți obține rezultate mai bune când faci zoom out, decât atunci când obiectivul camerei fizic nu o poate face. Această tehnologie implică o lentilă revoluționară poziționată vertical și un senzor de imagine de înaltă rezoluție, iar în tandem cu Intelectul Artificial obții exact acele imagini mult dorite pe care nu le-ai fi putut obține până acum.

În condiții de lumină slabă, sistemul de camere captează mai multe fotografii în același timp, combinându-le într-un singur cadru, fără a se pierde din claritate. Datorită senzorilor de imagine îmbunătățiți și Intelectului Artificial, „Night Mode” îți permite să faci pe timp de noapte fotografii la fel de clare ca ziua.

De asemenea, seria de telefoane Galaxy vine cu cea mai puternică camera selfie. Camera de 40 MP a Galaxy S20 Ultra dispune de o tehnologie profesională pentru a realiza selfie-uri detaliate.

Un alt pas spre progres Samsung l-a făcut și la capitolul video. Camerele de la Samsung au trecut de la rezoluția mobilă 4K direct la cea 8K. Asta îți permite să imortalizezi momente la rezoluție extrem de clară. Înregistrările video în 8K transformă fiecare cadru într-o imagine statică de înaltă rezoluție, pe care o poți apropia pentru a obține cadre unice.

Mai multă memorie, mai multe posibilități

Aici vorbim de memoria operativă de 8 GO (Galaxy S20 și S20+) și 16 GO (Galaxy S20 Ultra) și a procesorului îmbunătățit, cu funcția IA avansată, care îți va permite să joci mai mult și să aștepți mai puțin. Funcția Quick launch iți permite chiar să-ți alegi aplicațiile favorite, care vor fi pregătite să le folosești când vrei. Această optimizare eficientă va reduce timpul de așteptare de la apăsare până la deschiderea aplicației dorite.

Mai mult, telefoanele din seria Galaxy S20 pot fi suplinite cu un card de memorie de până la 1,5 TO, în funcție de modelul ales. Vei avea posibilitatea să păstrezi circa 750 000 de fotografii personale direct pe telefon, astfel telefonul tău se va transforma într-o adevărată galerie artistică, ce va stoca toate amintirile tale legate de oameni dragi sau locuri preferate.

Nu-ți face griji de productivitatea telefonului pe parcursul zilei. Bateria îți garantează aflarea permanentă în contact cu lumea datorită celor 5 000 mAh. Bateria integrată în telefon se adaptează la obiceiurile tale de navigare pe Internet sau utilizare a telefonului, pentru a economisi energie și a dura mai mult cu o singură încărcare.

Nu-ți fie frică să visezi. Gama de telefoane Samsung Galaxy S20 îți oferă șansa să simți viitorul mai devreme decât ceilalți. Fii mai rapid, mai creativ și mai viu cu unul dintre telefoanele lansate de Samsung.

Poți face comandă până pe 11 martie în magazinele partenere Samsung din Moldova.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load