TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Susține-ți afacerea cu FinComBank ©

Cu FinComBank #mergiînainte. După o perioadă îndelungată și complicată a venit timpul pentru a susține propria afacere. Acum e timpul potrivit să-ți reconfigurezi modalitatea de lucru a businessului și să realizezi idei noi.

În această perioadă dificilă FinComBank s-a dovedit a fi un partener de încredere, implementând o serie de măsuri pentru a sprijini întreprinderile micro, mici şi mijlocii, care au beneficiat de credite pentru dezvoltarea afacerii. Iar acum, la relansarea businessului, FinComBank din nou îți vine în ajutor.

Eşti în căutarea unui suport financiar şi ai unei surse de finanţare sigure? Noi îţi propunem un parteneriat de încredere de lungă durată. Beneficiază de oferta noastră:

  • finanțare până la 300 000 lei pentru întreprinderi micro, și până la 500 000 lei pentru întreprinderi mici și mijlocii, clienți loiali ai Băncii;
  • fără gaj;
  • refinanţarea te costa 0% la comisionul de acordare a creditului.

FinComBank are încredere în tine şi în succesul tău, dezvoltă-ţi afacerea alături de noi!

Adresează-te în orice sucursală FinComBank, unde specialiştii te vor ajuta să obţii creditul potrivit nevoilor tale de business sau lasă cererea online şi noi vom reveni cu un sunet!

FinComBank îți oferă calea spre o afacere profitabilă.

#Mergiînainte, susține-ți afacerea cu FinComBank!

Pentru mai multe informaţii:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com
Website: www.fincombank.cоm

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load