SPORTMAGAZIN.MD – Magazinul echipamentului sportiv în Moldova ©

SPORTMAGAZIN.MD – Magazinul echipamentului sportiv în Moldova

Sportmagazin – Gamă largă de aparate fitness profesionale și pentru acasă. Echipament sportiv de calitate înaltă. Magazinul funcționează din anul 2007.

SportMagazin.md este asistentul Dvs personal, care Vă va ajuta să deveniți o versiune mai bună de sine!

Dacă ați decis să practicați sportul chiar la voi acasă și nu știți de unde să cumpărați echipament sportiv de calitate superioară – veniți la SportMagazin.md.

Dacă planificați să deschideți o sală de fitness și nu aveți idee unde puteți procura aparate de fitness profesionale durabile și rezistente – apelați  la SportMagazin! Anume el Vă va deveni un partener de siguranță!

Magazinul de echipament sportiv SportMagazin.md este o companie de încredere, care oferă clienților săi bunuri de cea mai înaltă calitate!

În SportMagazin.md Dvs veți găsi o gamă largă de aparate fitness pentru acasă și pentru săli sportive de la branduri internaționale, cum ar fi: TRUE Fitness, Panatta Sport, Star Trac, Impulse, Life Fitness, Interatletika, Keiser, Reebok, Concept2, Le Mond Fitness, Iron Grip și multe altele.

Pe parcursul celor 17 ani de existență pe piața echipamentelor sportive, SportMagazin.md a echipat majoritatea cluburilor de fitness și sport din Moldova cu cele mai fiabile și performante aparate fitness și toate accesorii necesare pentru acestea.

Trebuie remarcat faptul că orice produs din Sportmagazin, de la covoraș pentru yoga până la o multi-stație profesională, are certificat de calitate și garanție!

Dacă V-ați decis să cumpărați aparate de sport pentru acasă sau sală de sport, dar nu știți care dintre ele este cel mai potrivită pentru Dvs., echipa noastră de profesioniști Vă va ajuta să faceți o alegere perfectă!

Veniți la Sportmagazin.md și, cu siguranță, veți aprecia avantajele magazinului, pentru că aici veți găsi:

  1. Sortiment larg de diverse aparate fitness de la cele mai cunoscute brand-uri internaționale
  2. Cele mai avantajoase prețuri în Moldova
  3. Posibilitatea de a achita în rate sau prin credit la cele mai bune condiții!
  4. Livrare pe întregul teritoriu Republicii Moldova.
  5. Programa unică Buy Back, care permite returnarea echipamnetul vechi și procurarea celui nou cu adaos suplimentar bănesc minim!
  6. Disponibilitatea continuă a aparatelor de fitness necesare pentru echiparea a două săli de sport complete!

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load