COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2825
Puterea stiri: 6431
Coronavirus stiri: 7307

Solidari pentru Educaţie – 5000 elevi şi profesori au cea mai bună conectivitate, gratuit, de la Orange Moldova ©

12 mai. 09:33   Business
1273 0

Orange Moldova, operatorul convergent #1, cu servicii sub un singur brand şi o experiența unică pentru clienți, continuă campania naţională „Conectăm elevii şi profesorii”, lansată în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în luna aprilie 2020.

Orange Moldova este solidară cu eforturile depuse de către autorități şi societate şi se implică cu maximă responsabilitate față de angajaţi, clienți, mediul de afaceri, sistemul medical şi cel al educaţiei, pentru a oferi suport în procesul de depăşire a consecinţelor pandemiei globale cauzate de COVID-19.

Campania are ca obiectiv susţinerea elevilor şi profesorilor din toată ţara, care sunt clienţi Orange, Abonament și PrePay. Astfel, 4700 de elevi şi 300 de profesori din 32 de raioane, 2 municipii, inclusiv UTA Găgăuzia, vor primi câte 80 GB trafic Internet mobil gratuit, pentru a rămâne mereu conectaţi.

Orange va aloca traficul în baza listei întocmite de către Ministerul Educaţiei Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova.

Beneficiarii campaniei reprezintă circa 800 de instituții de învățământ: grădiniţe, şcoli, gimnazii, licee, şcoli pentru copii cu nevoi speciale, centre de excelenţă şi şcoli profesionale tehnice.

Bonusul unic de 80 GB pentru studii online a fost alocat pe 30.04.2021. Alocarea e însoțită de un SMS informativ. Bonusul este valabil timp de 31 zile de la alocare și va putea fi utilizat înaintea traficului inclus în Abonament.

Pentru a utiliza traficul Internet mobil de pe laptop, computer sau tabletă, elevii şi profesorii sunt invitaţi să urmeze instrucţiunile de aici.

Această donaţie este o continuare a campaniei Solidari pentru Moldova, lansată de Orange pe 30 martie 2020 în scopul solidarizării cu eforturile depuse de către autorități şi societate pentru a depăşi pandemia şi în vederea asigurării continuităţii procesului educaţional la distanţă.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽