Incendii stiri: 690
Cazul Șor stiri: 590
Preşedintele stiri: 3734

Serghei Ceban, Şef Secţia Microcreditare: Despre soluții, afaceri şi oferte, dar #CuAlteCuvinte ©

14 mar. 16:35   Business
2981 0

Știm cât e de important să ai bani exact atunci când îți trebuie și cunoaștem că îți dorești soluții personalizate atunci când merge vorba de începerea, dezvoltarea sau extinderea businessului tău. Te invităm să urmărești prima ediție a podcastul #CuAlteCuvinte, unde invitatul special Serghei Ceban, Şef Secţia Microcreditare, FinComBank, relatează mai multe detalii despre produsele bancare adresate antreprenorilor și parteneriatele de lungă durată.

De asemenea, urmărind podcastul vei putea afla, dar cu alte cuvinte, care este procedura de accesare și care sunt costurile unui credit pentru afacerea ta; de ce deseori un credit bancar se adeverește a fi mai avantajos în comparație cu un alt tip de finanțare; ce presupune procedura de digitalizare şi automatizare şi cum acestea se răsfrâng asupra reducerii timpului de oferire a unui răspuns antreprenorului atunci când merge vorba de acordarea serviciilor bancare. Mai mult decât atât, vei afla cât de importantă e abordarea individuală a fiecărui client pentru FinComBank şi de ce banca este de fapt un consultant important pentru întreprinzători, ce vine cu sugestii constructive şi oferă un sprijin substanțial în dezvoltarea businessului.

Bucură-te de promoția de primăvară la Creditele MICRO pentru afacerea ta. Beneficiază de 50% reducere la comisionul de acordare a creditului cu o valoare de până la 300.000 de lei, fără gaj. Aceasta este o sursă de finanțare potrivită pentru acoperirea diferitor nevoi ale companiei tale: pentru suplinirea capitalului circulant; pentru procurarea mijloacelor fixe (echipamente, vehicule / utilaje etc.); pentru procurarea, construcția, reparația şi/sau finisarea bunurilor imobile (comerciale , industriale); pentru alte scopuri necesare activității zilnice a afacerii tale. Promoția este valabilă până pe 05.05.2023.

Bucură-te de o promoție specială la Leasing Auto. Acum, poți procura automobilul perfect pentru afacerea ta cu un avans de la doar 10% din costul acestuia, rata dobânzii de la 6,99% ,iar perioada maximă de finanțare de până la 60 de luni. Promoția este disponibilă până pe 23.03.2023.

Urmărește rubrica Părerea Expertului pe site-ul nostru, pentru a afla de la specialiști detalii la diverse întrebări legate de banking, antreprenoriat și nu doar.

FinComBank – preţuim oameni, încurajăm afaceri!

0
0
0
0
2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?