COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

REPORTAJ: Cum a fost la DAAC Electro & Hybrid test drive ©

REPORTAJ: Cum a fost la DAAC Electro & Hybrid test drive

Duminică, 13 octombrie, la Chişinău a avut loc un eveniment de popularizare şi cunoaştere pe viu a ultimelor modele electrice, hibride şi plug-in hibride, organizat în cadrul concertului de închidere a seriei Moldo Crescendo, Baroc în Industrial.

Aşadar, muzica baroc a fost interpretată în atmosfera unei hale industriale, iar automobilele vizionare au fost expuse lângă primul edificiu de birouri destinate exclusiv companiilor IT din Chişinău. Pe lângă maşinile expuse şi deschise cunoaşterii de către vizitatori, au existat şi mai multe maşini de test — electrice, hibride şi plug-in hibride, astfel încât vizitatorii au putut simţi pe propria piele experienţa de condus a acestora. Iar aici am remarcat un fapt cu totul admirabil, mai ales în contextul şirului de accidente din ultima vreme din Moldova: organizatorii testului drive au implementat testul obligatoriu la alcoolemie, împreună cu verificarea permisului de conducere pentru toţi cei care se înregistrau pentru test drive!

Ne-a bucurat să vedem foarte mulţi oameni tineri la acest eveniment. Oameni care se gândesc la achiziţia unei maşini şi pentru care ideea de maşină pur electrică sau hibridă şi electrificată pare următorul pas firesc. E încă o certificare a ceea ce spuneam noi la ultimele noastre expediţii electrice — schimbarea se produce mai repede decât credem!

Printre modelele expuse la eveniment au fost Nissan Leaf de nouă generaţie, Jaguar I-PACE, Renault ZOE, Range Rover Sport PHEV, Volvo XC90 PHEV, Ford Mondeo Hybrid. Dacă aţi ratat evenimentul, puteţi oricând merge în showroom-ul mărcii preferate şi să faceţi acolo un test individual. De asemenea, impresiile de condus ale tuturor acestor modele pot fi găsite şi în compartimentul de teste drive al site-ului nostru, sau în ultimele noastre expediţii cu automobile electrice şi hibride — Moldova Electro Maraton şi Moldova Hybrid Electro Maraton.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load