COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Reduceri de Paști la tehnica de Bucătărie ©

Reduceri de Paști la tehnica de Bucătărie

Regimul de autoizolare care deja nea obosit pe toți, nu ne poate afecta cursul timpului, deși totul este relativ, a afirmat Albert Einstein. Deoarece nu ne poate afecta obișnuitele date, evenimente și sărbători care ne sunt familiare, ci doar la formatul lor.

Echipa noastră a pregătit reduceri pentru tehnica de bucătărie pentru dvs. și vă va ajuta să simțiți gustul uneia dintre cele mai iubite și respectate sărbători, Paștele în toată plinătatea sa.

Pentru a pregăti mâncarea principală, pasca și cozonacul, mai întâi vom avea nevoie de făină, care cu o precizie extremă de 1 gram, puteți cântări folosind cîntarul de bucătărie Scarlett SC-KS57P33, cu un display cu cristale lichide și o greutate maximă de 8 kg. Mixerul compact și de încredere Scarlett SC-HM40S09 cu o putere de 550 W și patru duze vor ajuta la frământarea aluatului. Sau o mașină de bucătărie Vitek VT-1443 cu șase viteze și un bol inoxidabil de 3,5 litri. Și dacă ai nevoie de un asistent mai serios, poți folosi uimitoarea mașină de bucătărie Kenwood KVC5100T Chef Sense cu o putere mare de 1200 de wați. Corpul ei este din metal, iar vasul, volumul de 4,6 litri, este din oțel inoxidabil. Setul include trei duze cu rotire planetară , un cârlig pentru aluat și o duză în formă de K. Dacă aveți nevoie pentru a extinde gama de capabilități ale acesteia, puteți achiziționa suplimentar un procesator de alimente, un producător de înghețată, mașină de tocat carne sau storcător. O garanție de 5 ani va servi drept bonus demn și plăcut.

Următorul pas este gătitul în sine. Mai întâi ai nevoie de un vas de copt. Avem cea mai largă selecție de vase Pyrex 408B000 OPTIMUM din sticlă, vas de gătit din aluminiu Tefal J5269702 și vas de gătit Rondell RDF-1058 cu fund detașabil.

Etapa finală, de coacere, vă puteți încrede cu siguranță în cuptorul electric Simfer M7051.R02N1.RAA, cu un volum intern de 70 litri. Design retro elegant, sticlă ușă dublă de siguranță, temperatură până la 250 ° C și convecția va face toate cele mai dificile lucrări pentru tine! Cuptorul electric Simfer 4503 Turbo / M4551.R01N1.MA cu opțiuni pentru decongelarea și prepararea iaurtului poate deveni același analog funcțional, dar cu un volum de 45 de litri. Și funcția de curățare a aburului vă va salva de probleme inutile.

Comandați online modelul dvs. preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate avantajele produselor apelând la (022) 54 54 54.

Bucurați-vă de cumpărături și multă sănătate! Vă reamintim că serviciul de livrare Maximum funcționează maximal rapid și respectând toate standardele de siguranță sanitară.

Doar MAXIMUM.

Comandă online: maximum.md / 54-54-54.

Alătură-te pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube / Instagram

Nu rata: Cadouri/ Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzări / Numai la noi / Recomandăm / Reduceri

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load