Reduceri de până la -30% la credite de consum de la FinComBank! ©

FinComBank începe noul an cu ofertă fierbinte la credite de consum! Doar până la 31 ianuarie 2021 beneficiază de Credit Express de la FinComBank cu o reducere de până la -30% la rata dobânzii!

Dacă de mult timp visezi la realizarea planurilor, dar nu ai acumulat bugetul necesar, sau poate ai vrea să refinanțezi un împrumut cu o rată supraevaluată, luat în grabă de la o altă instituție financiară, atunci este momentul să aplici la oferta noastră specială la credite:
✔ până la 150 000 MDL;
✔ fără garanții materiale;
✔ termen de până la 5 ani, cu rata dobânzii de numai 4,5% anual fără calcularea reducerii.

Nu mai este necesar să economisești și să tensionezi bugetul tău pentru a achiziționa ceea ce-ți dorești. Creditul Expressde la FinComBank îți deschide calea spre reparație ultramodernă, călătorie memorabilă sau refinanțarea unui credit neconvenabil. Toate acestea sunt la un click distanță. Solicită Express Credit ONLINEcu reducere de -30%, și primește SMS cu decizia de acordare a creditului în doar 5 minute, chiar și noaptea!

Promoția este valabilă până la data de 31.01.2021.

Iar pentru cei care doresc să beneficieze de un credit cu orice sursă de venit, FinComBank propune produsul Express Credit SIMPLU, care oferă finanțare de până la 15 000 lei, în termen de până la 12 luni.

Sau preferi să achiți cu cardul? Atunci îți sugerăm Cardul de Credit OPTI - portmoneul tău de rezervă, cu care, întotdeauna vei avea la dispoziție suma de până la 150 000 MDL, cu perioada de grație de până la 60 de zile!

Nu rata această ocazie!Alege un credit, care se potrivește nevoilor tale și aplică chiar acum, ONLINE!

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta:
Tel.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com
site: www.fincombank.cоm

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load