X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Radio Relax online: varietate de genuri de muzică ușoară și relaxantă ©

22 sep. 2023,, 09:00   Business
3288 0

Pe site-ul radiorelax.md și în aplicația mobilă RadioPlayer Moldova sînt disponibile încă 2 canale online.

Cel mai nou este canalul online Radio Relax R&B. Este o colecție bogată de muzică ușoară și calmă în stil R&B (rhythm and blues). Justin Timberlake, Craig David, Alicia Keys, Rihanna, Beyonce și mulți alți reprezentanți celebri ai genului se aud acum într-un canal online separat.

Un alt canal de muzică online lansat recent este Radio Relax Funk&Soul. Numele vorbește de la sine.

"Radio Relax R&B și Radio Relax Funk&Soul sînt canale de muzică online care sînt perfecte pentru relaxare și odihnă, pentru un drum lung cu mașina sau pur și simplu pentru a lucra la birou. Fie că vă întîlniți cu prietenii pe terasă la un pahar de vin sau vă bucurați de o seară plăcută cu prietenii acasă, porniți Radio Relax online. Aceste canale vor completa atmosfera confortabilă de odihnă", a comentat producătorul Radio Relax, Serghei Abalin.

Precizăm că acum pe site-ul radiorelax.md și în aplicația RadioPlayer Moldova sînt lansate 6 canale online: R&B, Funk&Soul, International, Instrumental, Contemporan, Tricolor.

Conform datelor pentru perioada iunie-2023 ale măsuratorului național xplane.md, Radio Relax a devenit al 5-lea cel mai ascultat post de radio din Chișinău (din 30 de posturi de radio).

Radio Relax: Chișinău 94,9 FM, Bălți - 90,5 FM.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?