X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Radio HIT FM a cîștigat premiul "Marca comercială a anului" © ©

27 noi. 2023,, 13:16   Business
4283 0

Postul de radio HIT FM a cîștigat premiul național Notorium la categoria "Posturile de radio din Moldova". Cîștigătorii au fost aleși prin metoda votării pe site-ul notorium.md.

Pentru titlul "Marca comercială a anului" au concurat sute de mărci autohtone în zeci de categorii diferite.

La categoria "Posturile de radio din Moldova" au fost prezentate peste 30 de mărci radio. Timp de o lună, utilizatorii site-ului au putut vota, înregistrîndu-se pe site. Astfel, HIT FM și-a confirmat statutul de "Cea mai populară marcă" în industria radiofonică din țara noastră.


Multrîvnita statuetă a fost înmînată de către organizatori cunoscutei prezentatoare a emisiunii matinale de la HIT FM "Happy Neața", Cristina Fineti, în cadrul Galei de decernare a Premiilor din 24 noiembrie, care a reunit reprezentanți ai celor mai cunoscute branduri din Moldova.

"Noi cunoaștem ascultătorul nostru, știm cum să-l distrăm și ce fel de muzică vrea să asculte. Ne bucurăm că ascultătorul nostru apreciază acest lucru", a comentat directorul general al HIT FM, Dan Lozovan.

HIT FM este un post de radio de muzică și divertisment, un brand 100% local cu emisie 100% locală în limbile română și rusă.

Audiența zilnică al HIT FM în Chișinău este de 10,8% (locul 1) și de 10,1% în Republica Moldova (locul 1), conform ultimelor date ale măsurărilor naționale a audienței radio xplane.md din 24 noiembrie 2023.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?