COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Pune umărul la salvarea planetei cu „Viorica”: acum poți recicla ambalajele produselor cosmetice și la Botanica! ©

27 iul. 16:43   Business
28990 0

Noul magazin „Viorica”, deschis în incinta Centrului Comercial „Marmelad” din capitală, aduce mai aproape de locuitorii sectorului Botanica nu doar sortimentul celui mai mare producător de cosmetice din țară, dar și opțiunea de a fi eco-friendly.

Unitatea comercială, amplasată pe bulevardul Dacia 16/1, va recepționa de acum încolo recipientele produselor de îngrijire personală, în condițiile în care tipul de plastic folosit pentru această categorie de mărfuri este unul dintre cele mai toxice pentru sol și apele subterane din moment ce ajunge în locurile de depozitare a gunoiului menajer.

Iar pentru cei care au nevoie de o motivație suplimentară, am pregătit surprize. Sunt câțiva pași simpli de urmat pentru a te bucura de ele:

  1. Colectează recipientele din plastic ale produselor cosmetice utilizate (orice brand);
  2. Asigură-te că recipientele sunt goale și curate;
  3. Vino cu ele în magazinul „Viorica” din CC „Marmelad” (sau magazinele din CC „Gemeni”, CC „Unic”, de pe bd. Moscovei 9/1);
  4. Lasă recipientele în urna pentru colectarea plasticului;
  5. Prezintă Beauty Card-ul tău* vânzătorului (află aici cum îl poți obține);
  6. Primește un cadou în semn de recunoștință pentru implicarea ta.

*Recipientele din plastic vor fi acceptate și de la vizitatorii care nu dețin un Beauty Card.

„Viorica” este un brand de produse naturale, un brand care respectă natura, așa că dezvoltarea unui proiect de responsabilitate socială cu tematică ecologică a fost o decizie firească. Astfel, după mai puțin de 1 an de la lansarea campaniei „Reciclează și Salvează”, rețeaua „Viorica Cosmetic” are deja 4 puncte de reciclare în Chișinău, unde lunar, datorită implicării vizitatorilor, se colectează sute de kilograme de materiale plastice. Deșeurile reciclabile sunt ulterior procesate de agentul economic „ABC Recycling” – partenerul campaniei.

Cel de-al 30-lea magazin „Viorica” din țară și-a deschis ușile în data de 11 iulie 2021 și își așteaptă vizitatorii la et. 2 al CC „Marmelad” zilnic, între orele 09:00 – 20:00.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X