Programele preferate, privite la un alt nivel. Samsung îți prezintă ecranele curbate, noul nume al confortului ©

Programele preferate, privite la un alt nivel. Samsung îți prezintă ecranele curbate, noul nume al confortului

Mai multă culoare, mai mult confort, mai multe posibilități.  Timpul petrecut în fața televizorului nu a fost niciodată mai captivant. IT/B2B Samsung Ukraine prezintă un nou standart pentru monitoarele cu ecran curbat.

Potrivit cercetărilor Școlii de Medicină de la Harvard, a Colegiului Național de Medicină de la Seul, și a ratingului de siguranță TUV, ecranul curbat Samsung asigură un confort mai mare decât ecranul plat. Spre bucuria utilizatorilor, anul 2018 a venit cu o serie de noutăți în domeniul ecranelor curbate.

Monitorul QLED LC34J791, de exemplu, este primul ecran curbat din lume care are la bază tehnologia Thunderbolt 3. Acesta  are o interfațăde mare viteză care permite conectarea la monitor a diferitor dispozitive prin intermediul unui singur cablu. 

Monitorul oferă o viteză de transmitere a datelor de 10 GB/s. Un alt aspect care definește personalitatea modelului este posibilitatea de fi conectate în același timp mai multe dispozitive, inclusiv un Apple Mac, fără vreun adapter adăugător.  De asemenea, monitorul se evidențiază prin rezoluția ecranului de 3440*1440, 21-9, prin timpul de reacție de 4 milisecunde, dar și prin display-ul dotat cu tehnologia Quantum Dot.

O altă noutate care a reușit să impresioneze este  monitorul QLED в LC27JG50, dotat cu extensia 2К. Cu o rată de actualizare de 144 Hz, ecranul este ideal atât pentru amatorii de jocuri video, cât și pentru consumatorii care preferă filmele sau emisiunile documentare. 

Culorile sunt prezentate în cea mai intensă formă a lor datorită extensiei WQHD, care oferă peste un miliard de culori, de 64 de ori mai multe decât un monitor Full HD standart. Modelul se evidențiază prin intermediul display-ului QLED cu un nivel de contrast de 3000:1.

Monitoarele Full HD LC43J89 cu extensia WQHD sunt o adevărată revelație pentru cei care preferă serialele, emisiunile informative, dar și pentru cei care își doresc să-și petreacă o seară relaxantă în fața televizorului.


Ecranul  mare și foarte curbat asigură  confortul ochilor, iar sistemul inclus KVM Switch oferă o experiență simplă și plăcută pentru utilizarea funcției Picture-by-picture. Modelul cucerește, de asemenea, prin intrarea USB Type-C, dar și prin rata de actualizare de 120 HZ.

Deși oferă aceeași calitate a imaginii ca și analoagele sale, monitoarele UHD  LU32J590 impresionează prin politica de prețuri. Acestea sunt mai scăzute decât cele propuse de către concurenți.

Ecranele curbate sunt recomandate nu doar pentru confortul pe care îl oferă în timpul privirii, dar și pentru faptul că pun la dispoziția utilizatorului o mulțime de oportunități pentru a realiza în același timp mai multe acțiuni. De asemenea, ecranele curbate combină impresiile colorate pe care le oferă consumatorilor cu intensitatea și calitatea imaginii vii.

Astfel, jocurile, comediile romantice, emisiunile documentare, cele politice sau cele de divertisment capătă un farmec aparte atunci când sunt privire de pe un ecran curbat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load