COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Premieră! Cele mai cunoscute branduri de ceai și cafea le găsiți acum în magazinul CoffeeLike de la Rîșcani ©

Premieră! Cele mai cunoscute branduri de ceai și cafea le găsiți acum în magazinul CoffeeLike de la Rîșcani

Vești bune pentru împătimiții de cafea! În sectorul Rîșcani al capitalei a fost deschis primul magazin profesionist de ceai și cafea din capitală - ”CoffeeLike”.

Magazinul se află pe strada Miron Costin 13/1, iar noutatea cu care vine antreprenorul este că aici veți putea găsi liniile celor mai cunoscute branduri de cafea din lume, la prețuri accesibile. Este vorba de tipuri de ceai și cafea care se servesc doar în resturante, iar acum, în premieră, pot fi procurate și în magazinul ”CoffeeLike”.

O adevărată surpriză pentru consumatori este și faptul că toți cei interesați vor putea degusta produsele înainte de a le cumpăra, pentru a avea garanția calității.

„Astăzi am deschis primul magazin profesionist de cafea, din segmentul HoReCa, care nu e posibil de găsit nicăieri în vînzare. E un tip de cafea destinat doar pentru localuri și restaurante. Este primul magazin din Chișinău unde putea să veniți să degustați ceai sau cafea înainte de a procura un produs sau altul. Adică, nu veți cumpăra fără să știți ce cumpărați. Dar cel mai important aspect este că ne-am străduit să facem este să aducem pentru consumatori brandurile de cafea destul de scumpe, la prețuri accesibile. Aici veți putea găsi orice brand, tip de cafea, pentru toate gusturile”, a relatat Stanislav Chimacovschii, proprietarul rețelei CoffeeLike.

Pe lîngă cafeaua propriu-zisă, aici veți mai putea procura și veselă pentru prepararea băuturii.

Proprietarul ”CoffeeLike” spune că, dacă ideea se va încununa cu succes, asemenea magazine vor fi deshise în toate sectoarele capitalei.

„Așa ceva nu a mai fost în Moldova. Sîntem primii în acest format. Dacă clientul va aprecia ceea ce am reușit noi să creăm, atunci vom deschide astfel de magazine în toate sectoarele capitalei, poate chiar cîte 2-3 în fiecare. Magazinul nostru se află în inima sectorului Rîșcani, Mi.Costin 13/1. Aici mereu veți fi deserviți cu toată deschiderea, vi se va propune cea mai bună cafea, care se pliază pe gustul fiecărui consumator”, a mai relatat Stanislav Chimacovschii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load