TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Pregătirea pentru școală e un proces lung și greu - cum te ajută grădinița privată? ©

Vrei ca piciul tău să fie gata de școală? Odată cu înscrierea la o grădiniță privată, scapi de această grijă! Anii de grădiniță sunt plini de emoții și lucruri noi, aici micuții fac primii pași ca să descopere lumea și întâlnesc primii prieteni. Timpul petrecut aici este prețios, iar mediul în care se află copilul tău face diferența atunci când o să treacă la următoarea etapă - școala. Schimbarea poate fi o provocare pentru părinți și copii, de aceea pregătirea pentru școală trebuie să înceapă cât mai devreme. Ideal este să înscrii copilul la o grădiniță privată, unde condițiile sunt mult mai bune, iar procesul de învățare mai eficient. Află de la noi câteva lucruri care te vor ajuta să decizi!

Cum să pregătești copilul pentru școală?

Desigur, această întrebare apare la fiecare părinte care dorește ca piciul său să aibă rezultate școlare bune. Pe lângă educația de acasă, grădinița are un rol major în pregătirea copilului, de aceea este necesar să alegi o instituție preșcolară de înalt nivel. Acesta este lucrul principal pe care îl poți face pentru copilul tău, ca să te asiguri că primește atenție și însușește toată materia care o să-i fie utilă la școală. Pregătirea preșcolară face tranziția la școală mult mai ușoară, mai ales că acolo va întâmpina sarcini mai complicate. Dacă în grădinițele de stat unele aspecte ale educației sunt omise, din cauza condițiilor precare și a grupelor aglomerate, în grădinițele private nu întâmpini asemenea probleme. Deși atunci când te gândești la grădinițe private, prețurile sunt cele care îți apar prima dată în gând, acest factor ar trebui să conteze mai puțin. Investiția într-o educație de calitate nu e în zadar!

Ce cunoștințe sunt necesare pentru școală?

În primul rând, preșcolarul trebuie să dezvolte vorbirea și să-și exprime gândurile cât mai bine. Pe lângă asta, e util să învețe să scrie, să citească și să aibă competențe matematice simple, pentru a nu avea dificultăți în viitor. Însă pregătirea pentru școală este mai mult decât atât și include un larg sistem de cunoștințe și abilități de dezvoltare intelectuală, fizică, socială și emoțională. Memoria, imaginația, gândirea logică, atenția și disciplina sunt de asemenea procese utile pentru un viitor școlar. Într-o grădiniță privată, toate aspectele dezvoltării sunt promovate în egală măsură. Copiii au un program bogat de Joc și studii, completate cu ore de limbi străine, sport și activități artistice. Prin metode moderne, copiii obțin aceste abilități și se adaptează ușor la ideea de școală. Mai mult, copiii învață să mențină relații pozitive cu cei din jur și cu ajutorul cadrelor didactice își vor forma personalitatea. Aceste elemente vor asigura succesul copilului tău!

Pregătirea pentru școală nu e un proces greu, atunci când copilul are la dispoziție toate mijloacele de învățare și crește într-un mediu modern. Dacă ești în căutarea unui astfel de loc, grădinița privată din Chișinău Star Kids dispune de tot ce-ți dorești pentru o dezvoltare armonioasă. Aici studiul, sportul și sănătatea sunt promovate, iar personalul calificat are grijă ca fiecare copil să deprindă aptitudini și talente folositoare în etapa școlară. Oferă-i piciului tău o copilărie frumoasă!

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

MAI multe

Sondaj Toate

load