Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Planificați să cumpărați un televizor inteligent de Black Friday? 5 motive pentru a alege KIVI ©

22 noi. 2023,, 12:50   Business
1932 0

Black Friday este momentul perfect pentru a cumpăra produsele dorite la prețuri avantajoase. Alegînd televizoarele inteligente KIVI, veți avea parte de un dispozitiv performant, cu o imagine clară, sunet de calitate și un sistem de operare rapid și eficient. Iată de ce merită să alegeți brandul KIVI:

  1. Calitate bună a imaginii

KIVI oferă smart TV-uri cu diagonale cuprinse între 24'' și 65'', avînd ecrane cu diferite rezoluții (HD, Full HD, Ultra HD) și un design fără margini. Cele mai populare modele sînt disponibile în culoare albă, astfel încît televizoarele KIVI să se integreze armonios în orice interior. Tehnologiile utilizate de producător garantează o calitate excelentă a imaginii:

  • Super Contrast Control permite reglarea contrastului pe zone individuale ale imaginii în timpul scenelor întunecate;
  • UltraClear îmbunătățește claritatea imaginii la conținutul sub rezoluția 4K;
  • Televizoarele KIVI suportă tehnologia HDR nu numai pentru conținutul video de pe dispozitive externe, ci și pentru conținutul de streaming video sau jocuri;
  • Tehnologia MEMC evaluează automat calitatea imaginii și adaugă numărul necesar de cadre pentru a face ca mișcările de pe ecran să pară fluide, iar detaliile să fie clare;
  • Max Vivid, o tehnologie care lucrează cu luminozitatea și saturația culorilor;

  1. Setări inteligente ale sunetului

Difuzoarele în sistemul acustic integrat KIVI sînt calibrate manual și îmbunătățite cu ajutorul sistemului de procesare a sunetului în timp real Dolby audio processing (DAP), oferind acces la presetări audio preconfigurate, cum ar fi „Concert” sau „Cinema”. În noile modele există posibilitatea ajustării suplimentare a sunetului, cum ar fi amplificarea vocii sau stabilizarea automată a sunetelor în timpul scenelor dinamice sau a reclamelor.

  1. Sistem de operare licențiat

Televizoarele KIVI au la bază sistemul de operare Android TV în versiunile 9 și 11. KIVI este un partener certificat Google, ceea ce înseamnă că sistemul va primi actualizări garantate la versiuni mai noi. Astfel, televizorul va rămîne actual și după 3-5 ani. De asemenea, televizoarele KIVI sînt certificate de Netflix - aplicația acestei platforme este preinstalată și are un buton de apel rapid pe telecomandă.

  1. Tot ce este necesar pentru relaxarea în familie: canale TV, filme, antrenamente și jocuri

Utilizatorii televizoarelor KIVI beneficiază de acces la conținut licențiat de înaltă calitate imediat după instalarea și conectarea televizorului la internet. De asemenea, obțineți acces rapid la cele mai populare filme și seriale datorită parteneriatului cu Netflix. Dar ce spuneți de antrenamente fitness? Aplicația KIVI MEDIA include programul Fitness, dezvoltat în colaborare cu renumitul antrenor Andrei Homitsky, dublu campion mondial la culturism Men's Physique IFBB și antrenor personal. Împreună cu o echipă de profesioniști, el a creat un program special de antrenamente pentru diferite etape de pregătire și grupuri musculare. Pentru iubitorii de jocuri video, KIVI este partenerul jocurilor în cloud Boosteroid și dispune de funcția Game Mode - programul optimizează setările televizorului pentru o experiență de joc captivantă.

  1. Telecomandă comodă

Începînd cu anul 2016, producătorul de Smart TV-uri a lansat 19 modele de telecomenzi. Dintre acestea, 12 au fost personalizate și au fost dotate cu butoane separate pentru a trece ușor la YouTube sau Netflix; unele versiuni ale telecomenzilor au avut chiar și o tastatură Qwerty sau, dimpotrivă, un număr minim de butoane și un microfon încorporat pentru control vocal Smart TV. KIVI pune la dispoziție mai multe versiuni ale telecomenzilor de culoare albă din plastic special, care protejează împotriva radiațiilor ultraviolete și își păstrează aspectul chiar și după utilizarea îndelungată. Funcția de avertizare cu privire la descărcarea bateriilor ajută la monitorizarea înlocuirii bateriilor la timp, chiar dacă acest lucru trebuie făcut extrem de rar. Asta deoarece consumul lor de energie este mai mic decît media de pe piață, iar dispozitivul funcționează pînă la doi ani cu o singură schimbare de baterii.

În sezonul Black Friday, partenerii KIVI oferă Smart TV-uri la prețuri speciale. Este o oportunitate excelentă de a avea un televizor inteligent nou și de a obține beneficii suplimentare. Pentru a consulta ofertele promoționale, vizitați Ultra.

Despre KIVI

KIVI este o companie internațională înființată în anul 2016, cu sediul în Budapesta. Principalul său domeniu de activitate constă în dezvoltarea și producerea de televizoare inteligente, cu distribuție în Europa și Asia. Departamentul Research & Development este localizat în Europa și Asia. Pînă în prezent, au fost vîndute peste 1,5 milioane de dispozitive. KIVI este un partener certificat al Google și Netflix.

https://kivismart.com/

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?