TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Pentru un 8 martie frumos, SEBO îți oferă primele 2 luni gratuit* la un nou credit! ©

Vrei să pregătești persoanei iubite un cadou nemaipomenit? Acum e timpul perfect, pentru a face cumpărăturile pe care le tot amânai. Nu mai este nevoie să te limitezi, poți procura tot ce-ți dorești. SEBO îți vine în ajutor, pregătind o super promoție special pentru tine.

Doar din 04.03.21 până pe 08.03.2021 ai o posibilitatea unică de a aplica pentru un nou credit, iar primele 2 luni sunt gratuite*.

Ba și mai mult, vestea cea bună e că promoția este valabilă pentru toți clienții, care vor lua un credit în această perioadă. Fie că ești pentru prima oară la SEBO sau a doua, a treia... nu contează! Toți clienții pot beneficia de această ofertă!

Poți vizita oricând oficiul apropiat al companiei, aceasta dispune de tocmai 41 la număr, atât în Chișinău cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. Primești banii în doar 5 minute, doar cu buletinul.

La SEBO poți aplica pentru un credit rapid, până la 50 000 de lei. Astfel, chiar și cea mai neobișnuită idee de a celebra 8 martie, poate fi ușor relizată!

Totodată, SEBO îți pune la dispoziție și oportunitatea de a completa cererea pentru un credit online. Accesează acum www.sebo.md/8MARTIE sau vino la oficiul din apropierea ta și aplică pentru un credit. Mai multe detalii, la numărul de telefon 022 896 897.

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.

*Exemplu: credit Flexi pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1518 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 153,90%. În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.
Reducerea nu este valabilă pentru comisionul de Oferire a Numerarului, care se aplică la eliberare, doar pentru creditul Flexi, în cazul oferirii de numerar

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

MAI multe

Sondaj Toate

load