COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7906
Criza energetică stiri: 516

Pariorii moldoveni au profitat din plin de victoria echipei Sheriff Tiraspol ©

29 sep. 2021,, 16:41   Business
2453 0

Emoții fulminante au trăit nu doar telespectatorii care au urmărit Real Madrid - Sheriff Tiraspol din fața micilor ecrane, dar și cei care și-au investit pasiunea, speranța și intuiția pe siteul 7777.md. Victoria campioanei Moldovei s-a transformat în câștiguri feerice.

Un exemplu minunat este istoria lui Nicolae B., din satul Nemțeni, raionul Hâncești. Acesta a făcut un pariu de 10 mii lei pe izbânda echipei din Moldova și s-a ales, în final, cu peste 190 mii lei! Peste noapte, au pus bani grei în buzunar și alți amatori de fotbal, care au crezut în șansa celor de la Sheriff.

Nicolae B. are 23 de ani și este inginer de meserie. Tânărul este un microbist înrăit și constant pariază pe echipele preferate. De această dată, amatorul de fotbal a jucat cu 10 000 de lei, după ce a analizat cele două echipe de-a fir a păr. Nu e de mirare că investiția în pasiunea bazată pe cunoștințe i-a adus o recompensă de 19 ori mai mare decât miza făcută.

”Voi miza și mai departe pe meciurile celor de la Sheriff. Nu pariez la nimereală, din contra, analizeaz absolut orice detaliu despre partidă, cum va fi vremea la ora respectivă, ce jucători lipsesc, dar și alte detalii. Pentru a analiza un meci cap-coadă îmi ia o zi intreagă”, și-a destănuit strategia Nicolae. Din banii câștigați, tânărul planifică să-și ia o mașină.

Cu un câștig impresionant, datorită celor de la Sheriff, s-a ales și Constantin B., un sportiv amator, care face armwrestling. Bărbatul și-a încercat norocul pe 7777.md pentru prima dată, în partida Real-Sheriff. El a mizat 1000 de lei pe victoria campioanei Moldovei și a obținut, în final, de 29 de ori mai mult – 29 000 de lei! Datorită triumfului Sheriffilor de pe Santiago Bernabeu, Constanin va merge la odihnă în Maldive. Totuși, 4 000 de lei din câștig le-a pus de o parte – pentru următoarele meciuri ale echipei din Moldova.

”Nu sunt un jucator cu experiență, pentru prima data am facut pariu. Am ales să mizez pe 7777.md după ce am vazut rubrica de pariuri la TV. Îmi pare un site atractiv și destul de sigur"”, spune Constantin.

Iar Oleg T. a fost pe punctul să cheme ambulanța. Bărbatul a făcut un pariu de 2 000 de lei și a câștigat 42 000 de lei și a fost copleșit de emoții. Oleg muncește la o gospodărie municipală din Bălți. Câștigul i-a adus nu doar satisfacție și emoții pozitive, dar și îi va permite să-și rezolve unele probleme mai vechi.

”Am pariat pe campioana țării după ce am analizat o perioadă de vreme jocurile echipei, la fel și ale Realului. Am crezut în șansa noastră, pentru că suntem pregatiți foarte bine din punct de vedere fizic și tactic. Sunt capitole la care Real Madrid stă mai prost. Eu sunt sigur că Sheriff va mai smulge puncte în grupa D și se va califica mai departe. În minutul 90, când era 1-2 nu-mi venea să cred. Mai mult, eram pe punctul să chem salvarea pentru că mă durea inima și nu am dormit toată noaptea. Cu banii câștigați mi-am plătit o datorie de 35 mii lei”, povestește despre cele trăite Oleg T.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X