Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Omagiu pentru Legenda rock-ului mondial - VICTOR ȚOI ©

21 iun. 09:30   Business
1500

Victor Țoi - legenda rock-ului mondial, inclusiv al fostei Uniuni Sovietice, care a dat imbold liberii gândiri și a descoperit adevăratele valori ale libertății pentru milioane de oameni din fosta Uniune Sovietică, este omagiat de Centrul de Tineret Orhei.

În contextul aniversării celor 60 de ani de la nașterea simbolului libertății tineretului țărilor CSI, legendei rock-ului mondial, Consiliul Raional Orhei împreună cu Primăria Municipiului Orhei vă aduce la cunoștință că în perioada 21 - 25 iunie 2022, Centrul de Tineret Orhei, susținuți de reprezentanța Русский дом в Кишинёве / Casa Rusă din Chișinău, în frunte cu bunul prieten al raionului Orhei, dl Andrei Muraviov, va organiza o serie de evenimente în cinstea marelui interpret, poet și luptător pentru drepturile omului și libertății — VICTOR ȚOI.

Astfel, începând cu orele 16:00 a zilei de astăzi, 21 iunie, la stadionul raionului Orhei, fiecare dintre cei prezenți va avea ocazia să urmărească și să se implice în procesul de creare a picturii murale, gen de artă „de stradă“ care de asemenea a marcat de-a lungul anilor lupta pentru libertate și emancipare.
Evenimentul se va desfășura sub genericul „Steaua cu numele Soare“ (Звезда по имени солнце!), iar la 18:00 - în sectorul Nordic, pe strada Iachir 21, vor concerta mai mulți amatori ai muzicii lui Victor Țoi.

Menționăm că șirul de evenimente dedicate omagiului adus legendei rock-ului mondial, Victor Țoi, vor include mai multe concerte în sectoarele municipiului Orhei și va culmina cu un concert extraordinar în Parcul Municipal „Ivanos“, sâmbătă - 25 iunie 2022.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав