COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Odihnește-te sănătos. Alege Aquaterra Hotel & SPA din Chișinău, pentru o vacanță de zile mari ©

Odihnește-te sănătos. Alege Aquaterra Hotel & SPA din Chișinău, pentru o vacanță de zile mari

Corpul tău extenuat și mintea plină de griji îți spune că este cazul să te oprești, să iei o pauză. Simți că nu mai poți continua, iar o vacanță este binevenită. Una care să nu semene cu precedentele. Una în care să te simți cu adevărat bine:

  • să fii cazat la un hotel premium,
  • mofturile tale să fie lege pentru angajații hotelului de 5 stele,
  • emoțiile trăite să fie de neuitat.

Întâi de toate să știi că nu e bine să te extenuezi. Ia pauze din când în când. Ele vor fi benefice inclusiv pentru randamentul tău la locul de muncă. Planifică-ți concediul din timp. Decide dacă îți dorești o vacanță activă ori o cazare la SPA, unde să ai o singură grijă: cum să te mai răsfeți în ziua următoare?

Dacă ai ales o vacanță activă...

Indiferent dacă e vară sau iarnă, o vacanță activă presupune efort fizic. Nu este vorba despre același efort depus la locul de muncă, ci mai degrabă unul eliberator. Poți merge să escaladezi munți cu prietenii, să vizitezi cinci orașe în cinci zile, să organizezi o cursă cu bicicletele pe cele mai interesante trasee. Sau, de ce nu, ai putea alege un hotel cu sală de sport în incintă, ca să adaugi cel puțin câteva ore active la vacanța ta.

Dacă ai ales vacanța pasivă...

Dacă ai alergat tot anul, iar în vacanță îți dorești pur și simplu să nu faci nimic, opțiunea perfectă pentru tine este să mergi la o pensiune SPA. În asemenea caz vei uita rapid de toate grijile cotidiene. Maseuri, specialiști în terapii speciale vor roi în jurul tău astfel încât și mintea ta să se elibereze, nu doar corpul să se relaxeze. Hai, începe să cauți oferte de relaxare la SPA. Vezi ce prețuri au hotelurile din Chișinău.

Alege cel mai bun hotel SPA din Chișinău

Da, vestea bună e că nu trebuie să pleci prea departe ca să ai parte de un răsfăț dumnezeiesc. Poți găsi un hHtel SPAde topchiar în Chișinău. Alege-l pe cel mai bun. Încearcă Aquaterra Hotel &SPA Chișinău - un hotel care oferă numeroase servicii wellnes și SPA, situat în inima sectorului Botanica.

Ce găsești aici?

Vrei să-ți destinzi mușchii la saună? Aici găsești saune cu diferit regim de temperatură. La saună îți vei purifica pielea, îți vei îmbunătăți calitatea somnului și vei ține la distanță afecțiunile respiratorii.

Vrei să încerci terapiile holistice, care presupun practici speciale menite să readucă echilibrul dintre trup și suflet și chiar să vindece diverse afecțiuni? La hotelul de la Botanica vei avea parte de specialiști veritabili. Deci, în vacanța ta ai șansa nu doar să te relaxezi ci și să te eliberezi de boli care te chinuie demult și cărora nu le mai găsești leac. Fii sigură că te lași pe mâna unor oameni care chiar își cunosc foarte bine meseria.

Vrei să ieși din sala de masaj ca nouă? Aici ai parte de masaje de relaxare și masaje tradiționale însoțite de măști și peeling-uri pentru piele.

Uită de tot, eliberează-te, ai grijă de corpul și de sufletul tău!

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load