Noi lucrăm pentru tine și pentru succesul tău. Cu drag, METRO ©

Noi lucrăm pentru tine și pentru succesul tău. Cu drag, METRO

Cine lucrează pentru tine? Fie că administrează o mică afacere – o cafenea, un restaurant, un magazin, un salon de frumusețe – sau chiar gospodăria propriei familii, meritele și reușitele fiecărui client METRO trebuie să fie recunoscute, deoarece ei sunt cei care contribuie direct la creșterea economică a țării, la bunăstarea oamenilor și la dezvoltarea comunității.

Printr-o nouă campanie mondială, METRO atrage atenția asupra eforturilor, realizărilor și obiectivelor de viitor ale clienților săi. Noul slogan „Succesul tău este afacerea noastră” subliniază angajamentul și devotamentul METRO față de succesul antreprenorilor și al familiilor din întreaga țară.

METRO în Moldova are cca 250.000 de clienți anual, din diverse domenii de activitate și cu diverse exigențe și preferințe. În viziunea METRO, succesul fiecărui client înseamnă să îi pună la dispoziție un sortiment potrivit necesităților sale, standarde înalte de igienă şi calitate, consultanţă şi livrare de produse pentru activitățile sale HoReCa sau comerciale, condiții și infrastructură adaptate cumpărăturilor pentru familie, programe de loialitate, soluţii flexibile pentru diverse volume de achiziţii, precum și o politică de preț corectă. Investim continuu în dezvoltarea angajaților noștri, pentru a răspunde continuu așteptărilor consumatorilor. Doar în ultimii ani, compania a organizat cca 40 de mii de sesiuni de instruire pentru angajați.

Noul angajament a fost lansat într-o manieră neobișnuită, cu ideea că „Noi nu lucrăm pentru METRO, noi lucrăm pentru...”, afirmând că la METRO muncim zi de zi pentru fiecare dintre clienții noștri și pentru succesul individual al acestora. Și este mai mult decât o promisiune: în peste 20 de țări clienții reali sunt în centrul campaniei, demonstrând prin exemple concrete modul în care METRO îi sprijină în atingerea scopurilor personale sau de afaceri.

Eroii campaniei din Moldova sunt: un bucătar pasionat care a avut curajul de a-și deschide un restaurant și o școală gastronomică, un proprietar de cafenea care își dorește să schimbe cultura consumului în țara noastră și o familie pentru care cina împreună e o bucurie.

Fiecare dintre ei este unic și important, deoarece noi nu lucrăm pentru METRO.

Noi lucram pentru MARIAN, OLGA, VASILE, ANA, VALERIU, OXANA, OLEG, IRINA, ALEXANDRU, NADIA, ANGELA, ILIE, VALERIA, VITALIE, SORINA, TUDOR, CRISTINA

și pentru tine!

Despre METRO

METRO este unul dintre cei mai importanți jucători internaționali pe piața comerțului angro și retail. Compania își desfășoară activitatea în 25 țări și angajează peste 150.000 de persoane în întreaga lume, care deservesc peste 21 milioane de clienți. METRO oferă soluții individualizate pentru a satisface cererea clienților săi angrosiști și din vânzări cu amănuntul, la nivel regional și internațional. Prin mărcile sale comerciale METRO/MAKRO Cash & Carry și Real, prin intermediul serviciilor de livrare, precum și prin inițiativele privind digitalizarea, compania stabilește standardele pentru viitor: focalizarea pe client, soluții digitale și modele de afaceri durabile. În anul financiar 2016/17 rețeaua internațională a înregistrat un volum al vânzărilor de peste 37 miliarde de euro. În Republica Moldova compania METRO este prezentă din anul 2004, avand peste 600 de angajaţi, trei magazine și peste 30.000 de articole disponibile în fiecare magazin.

Pentru mai multe informații accesați paginile www.metroag.de și www.metro.md

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load