COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 481

Moldtelecom îți oferă cele mai bune oferte la portare! ©

7 dec. 2021,, 13:30   Business
838 0

De sărbători, Moldtelecom are pentru clienții săi oferte magice. Oricine alege să devină client de telefonie mobilă, are parte de cele mai avantajoase oferte, disponibile, la portare!

Treci la Moldtelecom!

Ai toate motivele să o faci! Cele mai avantajoase abonamente, conexiune în orice punct din țară, trafic internet inclus până la nelimitat, rețele sociale gratuite și convorbiri nelimitate în rețeaua fixă și mobilă Moldtelecom, sunt motivele de ce abonații aleg să se porteze la Moldtelecom.

Savurează din plin plăcerea de a comunica fără limite

Păstrează-ți numărul și treci la Moldtelecom. Beneficiază de minute naționale și SMS nelimitat plus, internet mobil nelimitat la doar 99 lei lunar, cu reducere de până la 12 luni. Iar dacă combini serviciile de telefonie mobilă cu internet acasă sau Internet + TV, beneficiezi de această ofertă pe viață. Orice abonament alegi, te bucuri de aceleași vantaje

Prețuri speciale, în rate, la o gamă largă de smartphone-uri

Colorează-ți sărbătorile de iarnă cu Samsung A03s la doar 115 lei lunar, în rate, cu focalizare automată, cameră macro şi senzor de adâncime pentru a surprinde cele mai importante momente din viața ta sau optează pentru OPPO A53 la doar 135 lei lunar cu o luminozitate uluitoare și camera triplă, ca să dai viață ideilor creative.

Nu mai sta pe gânduri. Solicită Portare direct pe site și în scurt timp vei fi cntactat de un reprezentant Moldtelecom!

Moldtelecom. Un singur operator pentru a le face pe toate.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X