COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldova Agroindbank susţine afacerile tinerilor antreprenori cu dobânzi reduse şi oferte avantajoase ©

Moldova Agroindbank susţine afacerile tinerilor antreprenori cu dobânzi reduse şi oferte avantajoase

100 de milioane de lei vor fi la dispoziţia tinerilor antreprenori în 2020 pentru finanţarea afacerilor. Ministerul Finanţelor a anunţat despre continuarea Programului „Facilitatea de Creditare a Tinerilor”, în cadrul căruia Moldova Agroindbank oferă credite destinate dezvoltării profitabile a afacerilor tinerilor acasă, în Republica Moldova.

Tinerii antreprenori pot beneficia de credite de până la 1 500 000 lei, cu o rată a dobânzii foarte avantajoasă de 6,5%.

„În 2019 Moldova Agroindbank a finanţat peste 30 la sută din suma creditelor acordate în cadrul Programului "Facilitatea de Creditare a Tinerilor". Şi în 2020 sprijinim eforturile unei generaţii tinere de antreprenori care gestionează afaceri de succes. Îndemn tinerii să investească în dezvoltarea businessului în Republica Moldova. Îi asigur, că echipa MAIB le va oferi atât susţinere financiară, cât şi consultanţă profesionistă”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank.

Domeniile eligibile pentru finanţare sunt: achiziţionarea tehnicii agricole, a echipamentelor pentru sistemele de irigare, îngrășăminte minerale, utilarea camerelor frigorifice, sere, material săditor, semințe, conectare la rețele electrice şi apeduct, utilaje de fabricare a mobilei şi altele.

Dacă eşti tânăr cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, eşti fondator al afacerii cu o cotă parte de 75%, îţi desfăşori activitatea antreprenorială în Republica Moldova, explorează avantajele Facilităţii de Creditare a Tinerilor cu sprijinul Moldova Agroindbank.

Apelează pentru detalii Contact Center la numărul scurt 1313. Te aşteptăm la MAIB!

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load