METRO Cash & Carry Moldova a fost premiată cu cea mai mare distincţie în domeniul calităţii ©

METRO Cash & Carry Moldova a fost premiată cu cea mai mare distincţie în domeniul calităţii

Compania METRO Cash & Carry Moldova a fost  premiată pentru al treilea an consecutive cu cea mai mare distincţie în domeniul calităţii – Laureat al “Concursului pentru realizări în domeniul calităţii 2017”.

În cadrul ceremoniei de înmânare a premiilor pentru concursul “Marca comercială a anului”, organizată  în data de 31 Mai 2018, compania METRO Cash & Carry Moldova a primit cea mai mare distincţie - Laureat al “Concursului pentru realizări în domeniul calităţii 2017”. Concursul se desfăşoară anual, sub egida Camerei de Comerţ si Industrie din Republica Moldova, având obiectivul de a premia rezultatele semnificative obţinute la capitolul calitatea produselor şi serviciilor prestate de către agenţii economici autohtoni, dar si asigurarea implementării metodelor eficiente de management al calităţii în cadrul întreprinderii.

Aceasta distincţie este rezultatul eforturilor şi implicării tuturor angajaţilor companiei METRO Cash & Carry Moldova care au implementat şi menţin standarde înalte de calitate în cadrul companiei, astfel încât clienţii magazinelor să se bucure de produse sigure şi de calitate. Menţinerea standardelor înalte de calitate este una din priorităţile strategice ale companiei, deoarece siguranţa şi satisfacţia clienţilor reprezintă una din valorile de bază ale companiei.

Compania METRO Cash & Carry Moldova deţine începând cu anul 2015 certificatul ISO 22000:2005. Certificatul ISO 22000:2005 este un standard internaţional de calitate pentru companiile, din cadrul lanţului de producţie din industria alimentară, care identifică, evaluează si controlează toate pericolele fizice, chimice sau biologice care sunt generate de materii prime,  mediu, personal, echipamente sau procesele de producţie. Prin implementarea standardului ISO 22000:2005 METRO Cash & Carry Moldova demonstrează abilitatea de a controla pericolele la siguranţa alimentului, în scopul furnizării de produse finale sigure, care sa îndeplinească cerinţele de siguranţa a alimentului.

METRO este unul din specialiştii internaţionali in domeniul vânzărilor en-gros şi retail. Compania își desfășoară activitatea în 35 țări și angajează peste 150,000 de oameni din întreaga lume.  În anul financiar 2016/17, compania METRO a înregistrat un volum al vânzărilor de aproape €37 miliarde. Compania oferă soluții individualizate pentru a satisface cererea la nivel regional și internațional pentru clienții săi angrosiști și din vânzări cu amănuntul.  Prin intermediul mărcilor sale comerciale  METRO/MAKRO Cash & Carry și Real, precum și prin intermediul serviciilor de livrare și prin inițiativele privind digitalizarea, compania METRO stabilește standardele pentru viitor: focalizarea pe client, soluții digitale și modele de afaceri sustenabile. În Republica Moldova, compania METRO este prezentă din 2004, avan trei magazine, peste 25000 de articole in fiecare magazine si peste 600 de angajaţi.

Pentru mai multe informații accesați paginile www.metroag.de; www.metro.md

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load