Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Megaokazie.md: produse de teleshopping văzute la TV, acum și în Moldova! ©

22 iun. 09:00   Business
2421

Megaokazie.md este un nou magazin online lansat în Republica Moldova ce oferă clienților posibilitatea achiziționării produselor auto, celor pentru casă, gradină, produse de înfrumusețare și sănătate, electrocasnice și electronice și multe altele. Dornic să ofere utilizatorilor o experiență de shopping deosebită, magazinul pune la dispoziția utilizatorilor atât produse noi, cât și o varietate de oferte speciale.

Prin autentificarea sau crearea unui cont pe site, prin înregistrarea simplă și gratuită, fiecare client are posibilitatea de a vizualiza și urmări statutul fiecărei comenzi, de a salva adrese multiple pentru expediere precum și de a finaliza fiecare comandă într-un interval de timp scurt.

Fiecare utilizator beneficiază de 2 opțiuni de ridicare a coletelor:

  1. Curierat rapid acasă, la un preț de 58 lei, timp de 24-48 ore
  2. Ridicarea de la sediu - strada Alexandr Pușkin, nr.44.

Plata poate fi efectuată atât la curier, în momentul ridicării coletului, fie cu cardul online. În momentul efectuării plății cu cardul, fiecare client beneficiază de o reducere de 10% pentru a explora întreaga ofertă disponibilă.

Gama variată de produse include categorii precum: accesorii, auto, bucătărie, electrocasnice, electronice, casă, ceasuri, fitness și sport, sănătate și frumusețe, scule și unelte, grădină, vacanță camping și pescuit, jocuri și jucării. Oferta însă nu se termină aici, fiind posibilă achiziționarea de instrumente muzicale, produse pentru vacanță și hobby, anti-stress și multe altele. Doar câteva click-uri și alegi dintr-o gamă largă de produse pentru activități atât de îndrăgite de fiecare.

Odată cu venirea sezonului estival, fiecare are oportunitatea de a se bucura nu doar de amenajarea grădinii sale, dar și de crearea unei zone de grătar unde să petreacă timpul cu familia.

Всё и не только — на megaokazie.md.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав