COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mega Promoție la Victoriabank pentru Creditele de consum negarantat ©

Mega Promoție la Victoriabank pentru Creditele de consum negarantat

Victoriabank a pregătit o mega PROMOȚIE pentru toți clienții, care în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2020 vor contracta un Credit de consum negarantat de la Victoriabank. Prin urmare, aceștia vor beneficia de următoarele condiții:

  • rata dobânzii introductivă fixă de 7% valabilă până la 31 decembrie 2020
  • din 1 ianuarie 2021, rata dobânzii va fi calculată în funcție de indicele de referință stabilit de BNM, marja fiind de 11%.

Toți cei interesați de ofertă pot obține un credit simplu și rapid, solicitându-l online sau vizitând orice unitate Victoriabank pentru o consultație cu un specialist în creditare.

Victoriabank are o veste bună și pentru clienții care au contractat credite a căror dobândă este calculată în funcție de indicele de referință BNM + marja băncii – în următoarele 6 luni, povara ratelor la credit devine mai mică.

Începând cu 1 iulie 2020, indicele de referință BNM se micșorează cu 1,75% și va constitui 4%. Prin urmare, toți clienții băncii, persoane fizice, care au contractat credite cu calculul dobânzii în funcție de indicele Băncii Naționale + marja băncii, acum se bucură de micșorarea tranșei lunare până la sfârșitul anului 2020.

Exemplu de calcul

Un client care a contractat în ianuarie 2020 un credit imobiliar în suma de 500 mii lei, cu plata lunară de 4,996.91 Lei, din iulie va avea de achitat 4,505.55 Lei. Economia lunara va constitui 491.36 Lei.

Condițiile de preț valabile din 1 iulie 2020 pot fi consultate aici.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load