TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

MAXIMUM: Vînătoare grrrrandioasă la televizoarele Samsung. Reduceri de pînă la 25% ©

Cele mai bune modele ale anului 2020 de la 5999 lei — grăbiți-vă să cumpărați televizoare Samsung 4K la cele mai bune prețuri! Promoția va dura pînă la 6 decembrie.

De ce ar trebui să procurați un televizor Samsung în rețeaua de magazine Maximum?

- Calitate incredibilă a imaginii

Rezoluția 4K a televizoarelor Samsung cu Crystal Display depășește de 2 ori mai calitatea imaginii televizoarelor HD. Un exemplu frapant este modelul LED 43" Smart Samsung UE 43TU 7170 UXUA. Realitatea uimitoare a imaginii - vă garantăm efectul de cufundare totală în orice film sau joc. Acum puteți achiziționa acest model la doar 5999 lei!

- Design laconic

Televizoarele fără margine LED 50" Smart Samsung UE50TU7170UXUA se vor potrivi perfect în orice interior. Veți putea să-l plasați pe comodă sau să-l atîrnați pe perete - în ciuda diagonalei mari, el nu va arăta voluminos.

- Unghi de vizualizare mai larg

Ocupați-vă cu treburile casnice fără a vă distrage atenția de la vizionarea emisiunilor preferate - televizoarele QLED 43" Smart Samsung QE43Q60TAUXUA practic nu au "zone moarte". Va trebui să încercațivă străduiți foarte mult pentru a găsi punctul din care să puteți vedea imaginea mai rău. Pentru prima dată în Moldova acest model va costa doar 8999 lei!

- Detalii și reproducerea culorilor excepționale

Televizoarele QLED 50" Smart Samsung QE50Q60TAUXUA dețin standardul HDR 10+. Dar asta înseamnă că toate detaliile se vor vedea la fel de bine atît în scenele luminoase, cît și în cele întunecate. Din acest motiv, vizionarea filmelor va fi confortabilă în orice iluminare a încăperii. Nu ratați ocazia de a procura acest model cu o reducere de 2000 de lei!

- 36 luni de garanție

Puteți să nu vă îndoiți de calitatea achiziției dvs. - la întreaga tehnică Samsung oferim garanție oficială de 3 ani!

- Credit pentru 24 de luni cu un comision de 0%

Dacă nu dispuneți de întreaga sumă de cumpărătură, nu vă faceți griji! Maximum acordă un credit de 2 ani cu oun commission de 0% — televizorul Samsung poate fi al tău, începînd de la 349 lei pe lună.

- Livrare oriunde în Moldova

Alegeți modelul potrivit și faceți comanda în magazinul nostru online. Și noi, la rîndul nostru, îl vom livra în cel mai scurt timp.

Dacă e Black Friday, atunci numai la MAXIMUM!

Cumpărați online: maximum.md / (022) 54-54-54

Vizitați-ne pe rețelele sociale: Facebook / Youtube / Instagram / OK / TikTok

Nu ratați: Cadouri / Noutăți / Cele mai bune prețuri / Cele mai vîndute / Produse exclusive / Recomandări / Reduceri

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load