COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum vă ajută să faceți munca de acasă la fel de plăcută ca și odihnă! ©

Maximum vă ajută să faceți munca de acasă la fel de plăcută ca și odihnă!

Rețeaua Maximum a redus prețurile exact la ceea de ce aveți nevoie pentru a vă petrece timpul în auto-izolare cu folos atît pentru afacere cît și pentru suflet!

În timp ce stai acasă, ce ar putea fi mai important decât navigarea pe Internet și profilurile prietenilor și rudelor pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea mare?

Nu vă faceți griji - am pregătit reduceri exact la temă! Am făcut ca smartphone-le bugetare așa ca Doogee, Xiaomi și Samsung să fie și mai accesibile, iar pe puternicul Samsung A70 oferim un discount imens de 15%! Pentru cei care sunt îngrijorați în mod deosebit de lipsa oportunității de a vizita clubul preferat de fitness - nu vă descurajați, puteți face acest lucru acasă! Și ca super-asistent în această chestiune vă poate fi ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch SM-R800 la care desigur că am redus în mod semnificativ prețul. Și așa cum orice telefon merită o muzică bună, vă vom bucura cu o reducere la Galaxy Buds R170.

Lucrezi de acasă și vrei ceva mai nou și mai modern? Superbul PC Notebook HP 255 G7 transformă lucrul de acasă într-un birou cu adevărat eficient. Aveți nevoie de un model pentru navigarea pe web, vizionarea conținutului video, postarea rapidă a informațiilor în rețea? Notebook ASUS X509UA-EJ126 nu va lăsa decât o impresie plăcută în sine. Te pregătești de examene? HP LaserJet Pro M28a All-In-One oferă imprimări de înaltă calitate, atât de pagini text cât și de grafică. Dar problema este timpul, iar distracția - timp de trei sau patru ore, va fi cu siguranță! Ai în casă un concurent pentru un titlu de campion pe jocurile la calculator? Este timpul să-l echipăm cu un puternic Acer A515-51G-58G - și credeți-mă, cu un astfel de „fier” va pulveriza adversarii în atomi! Sau poate că îți place mai mult consola + televizorul, atunci XBox One S 1TB Alb cu un discount impresionant este ceea ce ai nevoie. Între timp, lucrați și vă distrați, routerul Xiaomi Router 4A va oferi o conexiune stabilă la Internet. Difuzorul bluetooth Tracer Rave Bluetooth te va înveseli cu o muzică de fundal, iar căștile wireless Gembird BHP-BER vă vor permite să vă faceți treaba fără a distrage membrii familiei de la activitățile lor foarte importante.

Notă importantă! Prieteni, echipa noastră este conștientă de gravitatea situației din țară legată de răspândirea coronavirusului COVID-19. Declarăm în mod responsabil că serviciul de livrare ia toate măsurile necesare și pune în aplicare recomandările comunității științifice și medicale. Serviciul de livrare este echipat cu măști și mănuși speciale. Inclusiv, se efectuează dezinfectarea regulată al mâinilor cu soluții ce conțin alcool, se menține distanța în locuri publice. Zilnic se efectuează o inspecție vizuală a angajaților controlul temperaturii și dezinfectarea locurilor de muncă și a vehiculelor. Astfel, facem tot posibilul pentru a ne asigura că livrarea de mărfuri este rapidă și cât mai sigură.

Nu ratați: Noutati / Cel mai bun pret / Top vanzari / Numai la noi / Recomandam / Reduceri

Urmăriține pe rețelele noiastre de socializare: Facebook / Youtube

Cumpăro OnLine: maximum.md

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load