COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum: Reduceri și cadouri pentru televizoare și laptopuri. ©

Maximum: Reduceri și cadouri pentru televizoare și laptopuri.

Ultimul nostru articol a fost dedicat tematicei de bucătărie și a modului de a petrece timpul acasă înconjurat de cei dragi cu confort, gust și, cel mai important, beneficiu. Dacă luăm ca bază cunoscuta afirmație a poet roman Juvenal „pâine și circ”, atunci am dat „pâine”, acum vom trece la „circuri”.

Reducerile și cadourile pentru întreaga gamă de televizoare și laptopuri vă vor permite să vă ocupați în mod eficient și interesant timpul, fiind, ca noi toți, la auto-izolare.

TV este acum o parte integrantă a conexiunii noastre cu lumea exterioară, împreună cu un smartphone. Cel mai vândut televizor este Smart TV. Televizorul cu această funcție este echipat cu un browser web de înaltă calitate, metode alternative de control, acces la magazinul de aplicații al companiei și widget-uri preinstalate.

Adăugați caracteristicile de mai sus: o diagonală de 127 cm, o impresionantă rezoluție de ecran Ultra HD 4K, o reputație impecabilă a producătorului coreean, precum și cel mai bun preț de pe piață. La ieșire obținem un televizor elegant Samsung Smart TV, cu o garanție de calitate de 3 ani!

Pentru cunoscătorii imaginii superbe propunem televizorul Smart LG cu format multi-HDR. Imaginile cu rezoluție scăzută sunt scalate și restaurate, devenind mai aproape de calitate la formatul 4K. Datorită tehnologiei Ultra Surround, efectul este cufundat complet în ceea ce se întâmplă pe ecran. Un mare argument final pentru a cumpăra!

Apropo, cumpărarea oricărui Smart TV din rețeaua MAXIMUM pînă la sfârșitul lunii aprilie, primești un abonament MEGOGO cu acces la 176 de canale și peste 10.000 de filme și emisiuni TV ca un cadou! Rămâneți acasă și plonjați în lumea divertismentului cu întreaga familie.

Ei bine, pentru cei care, ca majoritatea dintre noi, sunt nevoiți să muncească de acasă,le propunem să proie de oferta de astăzi și să achiziționăm un laptop HP 250 G7 (6MP93EA), care să fie optim pentru nevoile biroului. SSD-ul său de 128 GB și 4 GB RAM pot face față cu ușurință sarcinilor. Pentru rețelele sociale, laptopul ASUS X509UA-EJ126 cu procesor Intel® Pentium® Gold premium este perfect. Și astfel de produse noi de la Acer cu SSD de 256 GB, ecran FullHD și 8 GB RAM, precum Aspire A315-54 cu procesor Intel Core i3, 10 generații și Aspire A315-42 Indigo de pe procesorul Ryzen 3, vor fi ideale pentru sarcini practice de orice complexitate. Ca un cadou pentru ei, veți primi căști luxoase cu un microfon Dragon BATTLE HEROES! Și, desigur, nu am putea ignora jucătorii, ale căror întrebări cu privire la caracteristici sunt cu un pas mai mari decât cerințele obișnuite. Notebook Acer Aspire 7 A715-72G-79BH2 are toți parametrii necesari ai celor mai noi standarde de joc. Pentru o funcționare stabilă, sunt instalate un procesor Intel Core i7, o placă grafică discretă GeForce GTX 1050 și 8 GB memorie RAM și 1 TB de hard disk vă scutește permanent de nevoia de actualizare. Ca cadou, vă vom oferi Windows 10!

Comandați online modelul dvs. preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate avantajele produselor apelând la (022) 54 54 54.

Bucurați-vă de cumpărături și multă sănătate! Vă reamintim că serviciul de livrare Maximum funcționează maximal rapid și respectând toate standardele de siguranță sanitară.

Doar MAXIMUM.

Comandă online: maximum.md / 54-54-54.

Alătură-te pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube / Instagram

Nu rata: Cadouri/ Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzări / Numai la noi / Recomandăm / Reduceri

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load