TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Maximum: Reduceri de pînă la 23% la frigiderele Samsung ©

La promoție participă 3 modele de frigidere cu congelator jos - două frigidere cu înălțimea de 178 cm și unul de 185 cm. Grăbește-te, prețul special este valabil pînă la 1 noiembrie.

Patru motive să alegi un frigider Samsung:

1. Funcționare silențioasă. În „inima” frigiderelor Samsung se află un compresor invertor. Este silențios, folosește mai puțină energie, asigură o durabilitate mai mare. Producătorul oferă o garanție de 10 ani pentru compresor și 3 ani pentru frigider. Astfel încît să fiți sigur de calitatea achiziției dvs.

2. Design ergonomic. Coșurile mărite pentru ușă poate găzdui cu ușurință sticle de apă și suc de dimensiuni mari, iar rafturile pliabile „Easy Slide” - cutii mari cu alimente.

3. Tehnologia „No Frost”. Uită de dezghețarea frigiderului. Tehnologia „No Frost” oprește acumularea de gheață pe pereții frigiderului, protejînd alimentele de mucegai și bacterii.

4. Preț avantajos. Doar în perioada 19 octombrie - 1 noiembrie, aceste modele de frigidere Samsung vor fi mai ieftine, în medie, cu 2000 de lei. Nu pierde timpul, două săptămîni vor trece foarte repede.

Nu uita, cumpărînd orice produs la Maximum pentru o sumă de peste 300 de lei, primești un card de reducere de 5%. Și ca bonus suplimentar, în fiecare weekend dublăm TOATE reducerile la cardurile de reducere - deci 5% se transformă în 10%.

Cumpărături plăcute!

Cumpără online: maximum.md / (022) 54-54-54.

Alătură-te nouă pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube / Instagram / OK

Nu rata: Cadouri / Produse noi / Cele mai bune prețuri / Cele mai vîndute / Exclusive / Recomandări / Vînzare

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load