TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Maximum: O lună de cadouri de la compania LG ©

În perioada 20 octombrie-20 noiembrie, la procurarea tehnicii LG, veți primi certificate bănești pentru următoarea achiziție.

Certificatul poate fi folosit după 14 zile de la primirea acestuia. Iar dacă veți aduna mai multe carduri bonus, atunci noi cu bucurie le vom aduna nominalul lor. Principalul lucru este ca suma totală să nu depășească 50% din valoarea produsului ales de dvs. din gama LG.

În total, la promoție participă peste 60 de modele de tehnică a brandului coreean. Printre ele:

Mașină de spălat F4M5VS6S Steam. Principalul avantaj al acestui model este că puteți adăuga haine în mașină direct în procesul de spălare – deblocarea ușii vă va lua doar 3 secunde. Nu veți mai avea șosete uitate și pulovere care-și așteaptă rîndul.

Mașina de spălat cu încărcare frontală F1296TD4. Motorul cu invertor puternic, care stă la baza acestei mașini de spălat, curăță ușor, liniștit și eficient chiar și hainele pentru copii. Dar cel mai plăcut este faptul că producătorul oferă o garanție de zece ani.

Frigider cu congelator în partea de jos GA-b459CLCL. Răcire rapidă, funcționare silențioasă, tehnologie "Total No Frost" și spațiu zero. Puteți plasa acest frigider aproape de perete-acest lucru nu vă va împiedica să deschideți ușile la 90° și să trageți lejer sertarele sale inferioare.

Televizorul LED 43 "Smart LG 43UN71006LB. Bucurați-vă de vizionarea filmelor preferate în cea mai bună calitate! Ecranul 4K cu funcție încorporată de reducere a zgomotului va face imaginea și mai detaliată, și mai realistă. Așadar, chiar și cele mai puțin calitative imagini se vor apropia de formatul HD. Iar datorită funcției de control vocal, puteți găsi cu ușurință orice informații în browser-ul Smart TV.

La procurarea oricărui produs la Maximum în valoare de peste 300 de lei, veți beneficia de un card de reducere de 5%. Iar în calitate de bonus suplimentar, în fiecare weekend, noi dublăm toate reducerile de pe cardurile de discount - astfel 5% se vor transforma în 10%.

Cumpărături plăcute!

Cumpărați online: maximum.md(022) 54-54-54

Vizitați-ne pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube / Instagram / OK

Nu ratați: Cadouri/Noutăți/Cele mai bune prețuri/Cele mai bine vîndute /Exclusive/Recomandări/Oferte

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load