TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Maximum: Înmulțim Black Friday cu doi ©

Îți plac reducerile? Economisiți la maximum! În perioada 4-6 decembrie, toți deținătorii de carduri de reducere Maximum vor putea procura tehnica cu o reducere suplimentară de 10%.

La promoție participă toate produsele fără reduceri, prezentate în rețeaua noastră. Iar dacă nu aveți un card de loialitate, atunci îl vom oferi cu bucurie la orice cumpărătură de la 300 de lei.

Noi am anunțat o mare vînătoare de reduceri la toate cele 180 de modele de televizoare! De exemplu, televizoarele QLED 50" Smart Samsung QE50Q60TAUXUA le puteți achiziționa cu o reducere de 17%. O reproducere uimitoare a culorilor și un realism absolut al imaginii - acest model tehnologic poate deveni al tău la doar 9999 lei! Nu ratați șansa — astfel de prețuri pentru QLED TV sînt doar o dată pe an.

Giga-sistemele audio LG OK65 XBOOM pînă la sfîrșitul acestei săptămîni vor costa 4499 de lei. Această este o boxă 3-în-1 — puteți asculta, aduna și chiar cînta melodiile preferate. Atît timp cît sistemul Multi Color Lighting va crea atmosfera potrivită, vă veți putea să simțiți adevărați DJ. Alternați diferite efecte sonore sau cu un singur clic activați repetarea unei anumite părți a melodiei - astăzi voi sînteți regele acestei sărbători! Dar dacă doriți să surprindeți oaspeții cu aptitudinile dvs. vocale, atunci conectați pur și simplu unul dintre microfoane la boxă și alegeți efectul vocal potrivit. Persoane indiferente nu vor rămîne!

Iubitorii de smartphone-uri Samsung se pot bucura de noul Galaxy A30s la prețul de 3799 lei! Carcasă elegantă, ecran luminos, procesor octa-core, baterie puternică, cameră de 25 Mp cu obiectiv cu unghi larg. O singură întrebare: de ce acest smartphone încă nu este al dvs.?

Dacă ați dorit de mult timp să cumpărați un aparat de cafea compactă, atunci neapărat atrageți atenție la modelului Bosch TAS 12 A2 Tassimo - lățimea sa este de numai 17 cm! Datorită tehnologiei Intellibrew, veți putea prepara băuturile preferate apăsînd doar un singur buton. Dar cel mai plăcut lucru este că prețul său promoțional este de doar 799 lei! Nu ratați ocazia să faceți un cadou plăcut și dorit persoanei dragi. Sau dvs.

Apropo de compactitate și economie de spațiu - mașina de spălat cu încărcare verticală Whirlpool AWE60410 o veți putea procura cu 4999 lei. În pofida dimensiunilor modeste (60x40x90 cm), în ea încap pînă la 6 kg de rufe. În afară de spațiu, ea va economisi și energia electrică consumată, datorită motorului de clasa A++. Și, în calitate de bonus, noi oferim 3 ani de garanție la tehnica Whirlpool.

Dacă căutați un cuptor cu microunde de pînă la 1000 de lei, modelul Sharp R242INW se va potrivi cel mai bine bugetului dvs. El are tot necesarul - 6 programe de lucru, un ecran cu senzor, timer de 100 de minute și chiar protecție pentru copii.

Dacă e Black Friday, atunci numai la MAXIMUM — vă așteptăm în perioada 4-6 decembrie în toate magazinele din rețeaua noastră, inclusiv online!

Cumpărături plăcute!

Cumpărați online: maximum.md / (022) 54-54-54

Vizitați-ne pe rețelele sociale: Facebook / Youtube / Instagram / OK / TikTok

Nu ratați: Cadouri / Noutăți / Cele mai bune prețuri / Cele mai vîndute / Produse exclusive / Recomandări / Reduceri

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load