X 

Maximum: eco-sistemul Xiaomi este deja în casa dvs. ©

17 sep. 2020,, 17:22   Business
3551 0

Marca Xiaomi și-a dovedit ferm eficiența prin calitate și inovații în cele mai diverse domenii - de la tehnică pentru un stil de viață sportiv, pînă la smartphone-uri și aparate de uz casnic, care ne ajută în treburile zilnice: gătit, curățenie, pregătirea temelor pentru acasă și, desigur, distracție.

Sportivul amator nu va găsi o soluție mai practică și mai convenabilă, decît fitness-tracker-ul Xiaomi MiBand 4, care a luat tot ce este mai bun de la generația anterioară și a fost completat cu noi caracteristici: regimuri de înot, ciclism și antrenamente de forță. Nu mai vorbim de faptul că acesta este și un elegant ceas de mînă, care arată nu numai ora, dar și ritmul cardiac, numărul de pași, caloriile consumate, dar și vă permite să ascultați muzica și să ascultați clipuri video, dacă este folosit împreună cu un smartphone sau cu căști.

Apropo despre căști - cei care duc un stil de viață activ, știu foarte bine cît de convenabile sînt atît în sport, cît și în viața de zi cu zi căștile fără fir, cum ar fi earbuds.

Căștile Mi True Wireless Earbuds sînt o alegere minunată atît pentru iubitorii de muzică, cît și pentru atleți; datorită materialului moale ele se potrivesc perfect în canalul urechiii, iar bateria este suficientă pentru ca căștile să funcționeze 4 ore cu redare neîntreruptă - timp suficient pentru a stabili nu doar un record personal, dar chiar și recorduri mondiale pe o bicicletă staționară sau la alergat! Iar cînd va veni timpul să vă relaxați după efortul depus în sala de sport sau în aer liber, aveți la dispoziție o noutate interesantă - Mi TV Stick, care transformă televizorul dvs. într-un adevărat Android Smart TV cu o lume nesfîrșită de conținut, seriale, filme, emisiuni tv, aplicații sportive și cu știri. Mi TV Stick este în format Ultra HD și permitea conectarea dispozitivelor audio externe cu cele mai moderne tehnologii Dolby, iar asta înseamnă calitate la nivel de home cinema! De asemenea, puteți transmite rapid o imagine de pe smartphone-ul dvs. pe ecranul televizorului pentru a vă lăuda în fața rudelor cu performanțele dvs. sportive.

Viața modernă este de neconceput fără un smartphone, iar marca Xiaomi se află în acest sens în centrul activității vitale. Smartphone-ul Redmi 9A la un preț foarte atractiv de 1999 lei, cu un set complet de cele mai noi funcții (recunoaștere facială, rezoluție HD+, acumulator 5000 mAh, cameră 13 MP) - numai în rețeaua Maximum! Dar dacă aveți nevoie de ceva mai avansat cu suport 5G, noi am redus semnificativ prețul la Mi 10 Lite 5G, un aparat puternic cu încărcare rapidă, ecran AMOLED cu sticlă Gorilla Glass 5, cu patru camere minunate și două cartele SIM. Nu ratați și încărcătoarele fără fir pentru smartphone-uri: Mi Wireless Charging Pad și încărcătorul auto Mi Car Charger 20W; pentru a încărca smartphone-ul de la 0 la 45%, ele au nevoie doar de o jumătate de oră.

Pliabilă, ușoară (14 kg), frumoasă și sigură, trotineta electrică Xiaomi Mi Electric Scooter poate timp de 2 ore să traverseze grațios străzile cu un ”călăreț” la bord, chiar dacă acest călăreț cîntărește 100 kg! Recunoașteți, mereu ați vrut un astfel de mijloc de transport. Sistemul de recuperare a energiei în timpul frînării adaugă acestei trotinete o valoare deosebită, la fel ca și dotarea cu faruri de calitate și multitudinea de sisteme de protecție pentru o călătorie sigură pe timp de noapte. Capacitate de încărcare permite să vă plimbați în siguranță cu un rucsac Mi Casual Daypack în spate, iar ușurința de deplasare vă va permite să filmați clipuri dinamice direct din mers, cu ajutorul stabilizatorului Mi Action Camera Handheld Gimbal, senzorii căruia vor filtra cele mai mici vibrații și vă vor transforma într-un adevărat operator de filme!

Atrageți atenția la ochelarii inovativi Mi Computer Glasses - aceștia reduc cu 35% impactul dăunător al ecranelor smartphone-lor, al lămpilor moderne cu LED și al ecranelor calculatoarelor asupra vederii noastre. O altă noutate interesantă este priza inteligentă Mi Smart Plug. Vreți ca lumina să se aprindă cu un minut înainte să ajungeți acasă? Sau să porniți aparatul cu aer condiționat în acasă, aflîndu-vă la serviciu? Sau să instalați timere la diferite aparate pentru a limita timpul lor de funcționare și, astfel, a economisi energie electrică? "Priză inteligentă" controlată prin intermediul unei aplicații în smartphone vă poate ajuta în acest sens.

Eco-sistemul Xiaomi nu este un sunet gol, ci o adevărată familie de tehnică armonioasă care se completează reciproc și care ne ajută să trăim mai bine și mai confortabil. S-ar părea că ceainicul electric e un aparat obișnuit, dar și aici Xiaomi a adăugat cîte ceva - ceainicul inteligent Xiaomi Mijia Smart poate fi controlat de pe telefonul mobil, poate fi pornit sau oprit la dorință de la distanță, precum și va menține temperatura dorită a apei atît timp cît va fi necesar. Xiaomi nu rămîne în urmă nici în ceea ce privește tendința de trecere la aspiratoarele portabile - Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner vă va oferi o jumătate de oră de curățare continuă la cel mai înalt nivel, datorită periei turbo și a filtrului HEPA. Însă odată ce veți face cunoștință cu aspiratorul robot Xiaomi Vacuum Mop sau Xiaomi Vacuum Mop P, nu doar vă veți împrieteni, ci vă veți îndrăgosti, veți dori să-i dați un nume, pentru că el nu numai aspiră, dar și face curățenie umedă, iar cînd totul este gata, el găsește stația de încărcare și se "parchează". Un loc aparte în fiecare casă, în timpurile noastre, îl ocupă purificatoarele de aer, iar printre ele un loc special îl deține Xiaomi Air Purifier 2H, dotat cu filtru HEPA, care protejează de microparticule de dimensiuni de 0,3 microni, și capabil să purifice aerul dintr-o cameră de zi de dimensiuni medii în doar 11 minute.

Vino la MAXIMUM, cumpără orice produs în valoare mai mare de 300 lei și primești un card de reducere de 5%. Veți obține beneficii imediat la următoarea achiziție.

Doar nu uitați că în fiecare weekend avem o promoție Weekend la MAXIMUM! Dublăm toate reducerile de pe cardurile de discount! Toate cardurile cu 5% reducere, doar în week-end se transformă în economii de 10%!

Comandați modelul preferat online, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă relateze despre toate beneficiile la numărul de telefon: (022) 54 54 54.

Cumpărături plăcute!

Doar MAXIMUM.

Cumpără online:maximum.md / (022) 54-54-54.

Vizitați-ne pe rețelele sociale:Facebook / Youtube / Instagram / OK

Nu ratați: Cadouri / Noutăți / Cele mai bune prețuri / Cele mai bine vîndute produse / Produse exclusive / Recomandări / Oferte

maximum.md

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?