COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maximum: Cu generator de aburi Braun CareStyle călcatul este o plăcere! ©

 Maximum: Cu generator de aburi Braun CareStyle călcatul este o plăcere!

Este greu de crezut? Dar trebuie! Și aceasta nu este doar o reclamă publicitară! Există excepții atunci când inginerii creează dispozitive cu adevărat cool, care fac viața mai ușoară pentru noi toți.

Generatorul de aburi a bandului German Braun CareStyle din Germania este anume acest caz. Vorbim despre modelul IS 7156 BK. Se pare că inginerii și-au depus tot sufletul, au luat în considerare toate deficiențele modelelor trecute și au creat o mașină atentă pentru o călcare maximal de ușoară!

Ce beneficii eu văd pentru noi! Aici ele sunt o mulțime! În primul rând, netezește cu ușurință chiar și cele mai dificile pliuri de pe cele mai complexe țesături, cum ar fi lenjeria. În acest sens, un jet puternic de abur ajută fierul. În al doilea rând, puteți călca cu îndrăzneală hainele fără a vă teme să atingeți detaliile metalice: fermoare, nasturi. Talpa nu se zgârie! În al treilea rând, nu mai există alte noi cute noi în timpul călcării. Talpa de fier seamănă cu un snowboard și datorită anume acestui design vă permite să nu creați noi cute în timpul călcării!

Și cel mai important, nici o bluză preferată, chiar și din mătase, nu va avea de suferit! Arderea hainelor este pur și simplu imposibilă! Până la urmă, călcăm nu cu tălpi fierbinți, ci cu aburi. Prin urmare, toate îmbrăcămintea este în siguranță și pare întotdeauna ca a fost călcat într-un studio profesionist.

Alte beneficii includ un nas subțire manevrabil care vă poate ajuta să călcați rapid zona din jurul butoanelor. Și sistemul este foarte ușor de îngrijit. Și dacă dintr-o dată ați uitat să opriți sistemul cu aburi, atunci, ca un robot inteligent, se va deconecta după 10 minute! În rewieul noastru, este o testare sinceră a sistemului de abur CareStyle IS 7156 BK. Vezi-o în acțiune! De unde îl puteți cumpăra, știți deja!

Bucurați-vă de cumpărături și multă sănătate! Vă reamintim că serviciul de livrare Maximum funcționează maximal rapid și respectând toate standardele de siguranță sanitară.

Doar MAXIMUM.

Comandă online: maximum.md / 54-54-54.

Alătură-te pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube / Instagram

Nu rata: Cadouri/ Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzări / Numai la noi / Recomandăm / Reduceri

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load