„Mall of Fame”- evenimentul de nota 10 care dă tonul ținutelor inedite și al distracțiilor în Capitală ©

„Mall of Fame”- evenimentul de nota 10 care dă tonul ținutelor inedite și al distracțiilor în Capitală

Eleganță, rafinament, ținute inedite, distracție la cote incendiare și secrete puse pe tavă. Toate acestea au fost ingredientele principale ale celei mai fierbinți petreceri „Mall of Fame”, care a avut loc în weekend la Shopping MallDova.

Ediția din acest an a reunit bloggeri din domeniul modei, vedete și influenceri care au prezentat outfit-uri în vogă, create din piesele colecțiilor „Toamnă/Iarnă 2018-2019”, pe care le găsești în magazinele din Shopping MallDova.

Natalia Rogovschii, director Marketing și PR Shopping MallDova: „Ne bucurăm foarte mult că astăzi „Mall of Fame” a ajuns la cea de-a 7-a ediție, iar cu trecerea timpului a devenit printre cele mai cotate și binevăzute evenimente din Capitală. Publicul se cere invitat la petrecerile organizate de noi, iar oaspeții noștri vin cu mare plăcere la aceste evenimente”. 

Defilările au fost structurate pe 5 categorii: „Culorile și trendurile anului”, „Men's style”, „Instagram’s girls”, „New Generation” și „Family outfits”. Așa că ținutele elegante, clasice, extravagante sau casual au „facut din ochi” invitaților, iar cei care și-au propus să-și reînnoiască garderoba, pentru a fi în pas cu moda, au avut ocazia perfectă și le-au procurat pe loc.

Tatiana Slivca, prezentatoare TV: „Ne-am obișnuit deja că de fiecare dată „Mall of Fame” este un eveniment plin de energie pozitivă. Lumea pleacă acasă cu informație utilă, cu daruri frumoase și cu dispoziție bună.”

Vedetele din showbiz-ul autohton și-au prezentat „tema pentru acasă” și au scos la iveală toate secretele legate de stil, preferințe și o ținută vestimentară de nota 10!

Igor Sîrbu, interpret: „Întotdeauna este gust, rafinament și organizare la evenimentele marca Shopping MallDova, de aceea vin cu mare plăcere. Am acceptat să vorbesc despre stilul meu și vreau să spun că cheia succesului este să nu exagerezi. ”

Lilu Ojovan, prezentatoare TV: „Am încercat să aducem haine mai diferite și să facem secțiunea pentru mame și fetițe mult mai dulce. Eu rămân uimită cât de diferit poate fi acest show de la o ediție la alta. În ceea ce privește preferințele mele, îmi place, deja la vârsta pe care o am, de plus 30, eleganță și feminitate să fie.”

Alex, client Shopping MallDova: „Am aflat destul de multe informații noi astăzi legate de noile tendințe ale colecțiilor „Toamnă/Iarnă 2018-2019 și pot spune că mi-a plăcut foarte mult alegerile designerilor.”

Ediția „Mall of Fame”, organizată în ajunul aniversării ai celor 10 ani de Shopping MallDova, a oferit o ocazie specială oaspeților de a se delecta cu muzică de saxofon și de a savura vinurile spumante Feteasca Albă și Pinot Meunier, ce cuceresc prin eleganță și rafinament, oferite de partenerul evenimentului „Cricova”. Invitații au avut parte și de surprize plăcute de la „Swarovski”.

Seara a culminat cu un show susținut de interpreta de muzică pop din România – ADDA, care a încântat publicul cu hiturile sale „Arde”, „Lupii”, „Dragă Inimă”.

Shopping MallDova. De 10 ani, distracție de nota 10!

 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load