Lupii vin din POVESTEA DE IARNĂ ©

Lupii vin din POVESTEA DE IARNĂ și deja au făcut drumeție în patru locații: Centrul de Asistență Specializată și Plasament Temporar EPITROP din Călărași, Azilul pentru Invalizi și Pensionari din satul Puhăceni în raionul Anenii Noi, Centrul de Reabilitare și Integrare Socială Anenii Noi, Școala muzicală din Cuhnești. Urmează a cincea destinație și multă emoție. Iar în seara de 13 ianuarie, proiectul POVESTEA DE IARNĂ va fi încununat printr-un concert live, cu inegalabila prestație a Lupilor lui Calancea.

POVESTEA DE IARNĂ, proiect lansat din colaborarea a două forțe creative - Alex Calancea și Media Show Grup, susținut de mari artiști ai neamului: Ansamblul Ștefan Vodă, Surorile Osoianu, maestrul Nicolae Botgros, dar și de moldovenii de pretutindeni, este în plină derulare, fiind un exemplu de răspândire a sărbătorii și faptelor bune. Din 5 până pe 12 ianuarie, Lupii sunt în drumeție având ca destinații case de copii, centre speciale, școli de artă și case de bătrâni. În fiecare locație Lupii duc sărbătoarea prin muzică live, interacțiune emoțională și oferă daruri achiziționate în baza donațiilor publicului și susținerii partenerilor.

Ca și urmare a concertului POVESTEA DE IARNĂ cu Lupii lui Calancea, Surorile Osoianu, Ansamblul Ștefan Vodă și maestrul Nicolae Botgros din 24 decembrie, difuzat live pe platformele online și la postul de televiziune național MOLDOVA 1, cu vizualizări de vârf, precum și redifuzat în noaptea de Revelion la postul de televiziune național - moldovenii de pretutindeni s-au unit într-un scop nobil și au donat pe platforma liveforlife.md contribuind la crearea sărbătorii pentru cei care au mai puține posibilități să și-o asigure, dar care au o putere nemărginită - copii, bătrâni, persoane cu necesități speciale. Pare un gest simplu, dar în esență, este un moment memorabil pentru cei ce primesc Lupii în lumea lor, primind în același timp încrederea în bine, bucuria unui dar și un strop de magie. (Galerie foto anexată)

Contul pentru donații este activ până pe 11 ianuarie, iar contribuțiile pot fi făcute în orice moment, pe platforma www.liveforlife.md.

În 13 ianuarie 2021, Lupii revin în vizuină, de unde va răsuna live, online, un nou concert al neamului.

Organizatorii Proiectului

Media Show Grup, Alex Calancea

Partenerii proiectului

Ministerul Educației Culturii și Cercetării, Primăria Municipiului Chișinău

Cu susținerea

Cricova, Rifero, Pascaru Production

Partener Media General

Moldova 1

Parteneri Media

privesc.eu; agora.md; ea.md; diez.md; unimedia; unica.md; curentul; noi.md; moldovenii.md; rtr moldova; tv8; locals.md

Parteneri care au oferit daruri

Linella, Tabita, Toyota, Rifero, Papermax

Pentru informații suplimentare, contactați-ne:

Cătălina Gîlca, 079200520, catalina@mediashowgrup.com

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load