TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Loteria Națională: Primul câștigător din Luna Darurilor a ales 150 de mii de lei ©

Primul câștigător al campaniei fără precedent a Loteriei Naționale, ”Luna Darurilor”, Vasile Stănescu, și-a făcut alegerea. Tânărul din satul Micleușeni, raionul Strășeni, a optat, în direct, la Prime, în data de 4 decembrie, pentru suma de 150 de mii de lei.

Lui Vasile i-a revenit și onoarea să apese butonul roșu, ca să ajute la alegerea următorului câștigător. Este vorba despre Iurie Bodean din orașul Edineț.

În această seară, pe norocos îl așteaptă o dilemă profitabilă – să aleagă între cheile de la automobil nou sau 150 de mii de lei. La fel, tânărul va transmite următorului participant o parte din norocul său și va ajuta la stabilirea unui nou câștigător din ”Luna Darurilor”.

Ca să deveniți participant al campaniei ”Luna Darurilor”, trebuie să înregistrați orice bilet pe site-ul www.7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777, ca să găsiți câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocuri TV”. Biletele cu aceste câștiguri participă, automat, la tombola din ziua următoare, de luni și până vineri.

Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse mai mari de câștig!

Bugetul campaniei ”Luna Darurilor” Loteriei Naționale este de peste 4 500 000 de lei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load