X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1669

La METRO îți poți construi o carieră la orice vârstă! (video) ©

23 iul. 2019,, 09:19   Business
3294 0

Când e momentul să te mulțumești cu puțin? Niciodată! Când este timpul pentru o schimbare radicală în carieră, însușirea unei noi profesii sau găsirea jobului ideal? La METRO nu contează cifra din buletin, ci dorința de a învăța și perseverența. Cu experiență sau fără – dacă îți dorești să muncești și să crești, poți avansa, treaptă după treaptă, pe scara ierarhică a companiei. Aici toți și toate sunt în favoarea ta – atitudinea prietenoasă a angajatorului, colegii care te susțin pentru o integrare ușoară, condițiile excelente de muncă și programele bine gândite pentru dezvoltarea ta constantă.

Adrian Ganea muncește în echipa de livrări a METRO. El a moștenit dragostea pentru volan de la tatăl său și s-a angajat în calitate de șofer la METRO când trecuse de 45 de ani.

Adrian GANEA, 48 ani, șofer livrări, METRO Moldova: „În fiecare zi livrez produsele METRO către instituții publice, tabere, restaurante ș.a. Îmi place lucrul meu, dimineața mă întâlnesc cu colegii, ne înțelegem bine, ei sunt prietenoși și mă ajută atunci când am nevoie de un sfat, nu contează că eu sunt mai în vârstă decât ei. Pentru mine este foarte important să am un program de muncă stabil și un salariu decent, ca să îmi pot întreține familia.”

Colega sa Cornelia face parte din echipa METRO de 10 ani, iar între timp a fost promovată în funcție. A fost o decizie firească, deoarece a dat dovadă de responsabilitate, entuziasm și curaj, acceptând provocarea de a urma programele de instruire organizate de METRO. Astfel, de la casieriță a ajuns să gestioneze o echipă din 40 de persoane, a căror muncă o monitorizează zi de zi. În viziunea ei, rețeta succesului constă în dorința de a munci și suportul familiei.

Cornelia POGOR, 45 ani, funcționar Informare Clienți, METRO Moldova: „Am început de la 0, în calitate de casier. Am mers înainte, mi-am construit o carieră și sunt mulțumită de ceea ce am ajuns. Mă mândresc cu echipa mea, îmi place că ne susținem și ne ajutăm reciproc – avem un mediu de lucru sănătos. METRO oferă angajaților foarte multe oportunități de creștere profesională – training-uri utile care te ajută să crești și să înveți, să te dezvolți. Am un program stabil de muncă, care îmi permite să petrec suficient timp alături de familia mea – soțul și cei trei copii – fără de care nu aș fi putut construi o carieră de succes.”

METRO Cash & Carry Moldova investește în programe de instruire, care sunt adaptate la nivelul profesional, competențele și exigențele stabilite pentru fiecare categorie de angajați: de la cei care suplinesc stocurile, achiziționează produsele, duc evidența contabilă sau stabilesc prețurile, până la cei care le aranjează pe raft. Promovarea diversității, a șanselor egale și a toleranței reprezintă unul dintre principiile companiei METRO. Iată de ce, atunci când vine vorba despre condițiile de angajare și ascensiune în carieră, echitatea este principiul de bază de care ține cont compania – oricine dorește să lucreze cu pasiune este binevenit în echipă. Iar datele statistice vin să confirme acest fapt: peste 85% din managementul companiei, inclusiv șefii de echipe din magazine, sunt angajați METRO care au avansat în funcție datorită programelor interne de dezvoltare a carierei.

Vadim ROTARU, Șef Departament Resurse Umane, METRO Moldova: „METRO este un angajator preferat de tineri, însă vârsta nu este un criteriu definitoriu atunci când vorbim despre oportunități de angajare. Indiferent de vârstă, etnie, sex, dizabilitate, etc. oricine își dorește să găsească principii corecte de muncă, oportunități de dezvoltare și creștere în carieră, un mediu pozitiv și o echipă care te susține, este binevenit în echipa noastră, pentru că noi nu lucrăm pentru METRO, noi lucrăm pentru succesul nostru, al clienților și al comunității.”

Vrei să nu lucrezi pentru METRO? Te angajăm!

METRO este în căutarea oamenilor dornici să se alăture celor peste 600 angajați ai companiei. În echipa METRO, fiecare se bucură de un salariu competitiv, premii pentru performanță, condiții sigure de muncă și un mediu prietenos. METRO le pune angajaţilor la dispoziție un pachet social garantat, tichete pentru masă, echipament și transport asigurat de companie, reduceri la cumpărăturile efectuate în magazin, asigurări de accidente și îmbolnăviri, asigurări medicale și program de muncă flexibil. Accesează www.metro.md/cariera pentru a găsi ofertele de muncă și află mai multe despre beneficiile de care te poți bucura fiind în echipa METRO!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий