COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Investește în design, investește în confortul tău ©

Investește în design, investește în confortul tău

Spațiul tău trebuie să aibă un design în care să vrei să trăiești

Casa ta nu este doar spațiul în care mănânci, dormi, te odihnești. Este mai mult decât atât. Este lumea ta, iar tu ești creatorul ei, așa că anume deciziile tale influențează cum te vei simți între cei patru pereți. Iar pentru că mulți dintre noi sunt creatori mai mult visători decât tehnici, apelează la birouri de arhitectură, unde specialiștii sunt gata să le „deseneze” casa visurilor. Un designer de interior cu adevărat bun este capabil să transforme nu doar un spațiu oarecare într-un spațiu „al tău”, ci să și facă din casa ta o extensie a personalității tale.

pentru%20publicare%20articole/2/design-de-interior-apartament.png

De ce să apelezi la designeri de interior?

Pentru că trăim într-o țară în care se numără fiecare bănuț, probabil că îți pui întrebarea: „De ce aș avea nevoie să apelez la un designer de interior? Mă descurc și singur”. Iar dacă planifici o reparație în apartament, te bucuri că ai economisit pe o planificare arhitecturală specializată, dar plătești de câteva ori mai mult în proces, pentru că nu cunoști domeniul și, mai ales, pentru că, la final, tot nu va ieși așa cum ți-ai desenat în minte. Casa ta va arăta haotic, sufletul tău nu va fi împăcat.

pentru%20publicare%20articole/2/birouri-de-arhitectura.png

Oamenii apelează tot mai des la designeri de interior

Designul de interior în Moldova prinde tot mai mult contur anume din cauza că oamenii au început să înțeleagă că nu în detrimentul confortului lor ar trebui să economisească. Mai ales că în ziua de azi și timpul este extrem de scump. Oare nu este plăcut să pășești în fiecare zi în casa pe care ai visat-o, cu fiecare colțișor proiectat anume așa cum ți-ai dorit? Iar tu nu ai făcut nimic decât să te încredințezi unei echipe de profesioniști.

pentru%20publicare%20articole/2/designer-de-interior-moldova.png

„AB + Partners” transformă visele în realitate

Dacă ai nevoie de design de interior în apartamentul tău, nu este nevoie să cauți mult echipa de specialiști care să te ajute să utilizezi la maximum spațiul de care dispui. „AB+ Partners” sunt cei de pe ușa cărora vei ieși mulțumit. Serviciile lor de design interior sunt la cel mai înalt nivel. Biroul a fost fondat de Alexandrin Buraga, acum patru ani, iar în acest timp a reușit să se facă vestit în întreaga lume. Firma are sediu în Republica Moldova, iar în curând va deschide oficii în Marea Britanie și România. Echipa de designeri interior îți vor oferi o consultație profesionistă, va proiecta un spațiu modern, în conformitate cu gusturile tale individuale și va veni cu propuneri avantajoase și în stilul ales de tine în cumpărarea mobilei și accesoriilor pentru apartament sau casă. „AB+ Partners” te poate ajuta și la proiectarea spațiului pentru bussiness-ul tău. Profesioniștii vor avea grijă ca acesta să corespundă tuturor standardelor și să atragă cât mai mulți clienți.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load