COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

În Chișinău a fost lansat un nou serviciu de taxi, Teleport taxi ©

22 oct. 12:17   Business
10925 0

Astăzi, vineri 22 octombrie, în Chișinău își începe activitatea noul serviciu de taxi. Începând de astăzi locuitorii municipiului mai au o alternativă de transport.

Noul serviciu de taxi este disponibil prin intermediul aplicației mobile Teleport disponibilă pe toate platformele mobile. O caracteristică distinctivă a serviciului este faptul că în premieră aplicația a fost dezvoltată de specialiști locali, fiind primul proiect de acest tip dezvoltat local cu investiții locale.

Serviciu Teleport dispune de mașini proprii care pot fi ușor recunoscute prin brandingul moder și logoul Teleport. În cazul unei cereri sporite a comenzilor, pentru a asigura livrarea meșinelor de taxi în timp, serviciu Teleport va pune la dispoziția clienților mașini de la serviciile de taxi partenere. Ulterior, serviciul intenționează să își desfășoare activitatea doar pe propriile mașini, precum și să ofere în premieră locuitorilor capitalei posibilitatea de a apela la mașini de clasă premium.

O altă noutate bună și o inovație în industrie pe care o aduce serviciu Teleport este sistemul referral de loialitate. Sistemul ofertă o recompensă în mărime de 2% din costul călătoriei prietenilor invitați în serviciu. Înregistrarea în sistem este simplă, în momentul înregistrării în aplicație, prietenii dumneavoastră urmează să indice numărul dumneavoastră de telefon, automat veți începe să primiți 2% din valoarea călătoriilor efectuate de ei în contul Dvs. Bonusurile acumulate pot fi utilizate pentru achitarea călătoriilor.

În viitorul apropiat, Teleport planifică atât automatizarea completă a sistemului de refferal pentru a crește comoditatea, cât și furnizarea de noi servicii de taxi pentru Chișinău, precum contractarea unei mașini de taxi pentru preluarea copiilor de la instituția de învăţământ, comanda va fi efectuată zilnic de aceiași mașină și de același șofer. Pentru a asigura liniștea părinților aceștia vor avea posibilitatea să facă un mic interviu cu șoferul pentru a se asigura că copii se vor afla în siguranța pe parcursul călătoriei. Masinele de taxi care vor executa aceste comenzi vor fi dotate cu scaune pentru copii.

Managementul serviciului invită toți clienții să utilizeze în mod activ funcția de suport clienți oferită în aplicația Teleport și să îmbunătățească împreună calitatea serviciilor Teleport.

4

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X